La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Venie

Μην σου κάνει εντύπωση σε πολλά παιχνίδια θα δεις αυτή την διαφορά σε σχέση με το δίσκο του παιχνιδιού αφού είναι στο site τους βάζουν τις τιμές διαφορετικά. Δεν υπάρχει καμία διαφορά είτε το αγοράσεις απο το site είτε από εδώ.

Nume de utilizator
Venie

Την συγκεκριμένη στιγμή η απλή έκδοση έχει όντως 70 αν κοιτάξεις τις άλλες εκδόσεις με περισσότερα πράγματα για το παιχνίδι έχουν πτώση τιμής μπορείς να τα βρείς με 17 και 20 ευρώ. Τώρα όσον αφορά την συγκεκριμένη έκδοση δεν υπάρχει καμία διαφορά στο ο,τι περιέχει το παιχνίδι. Στην μία περίπτωση το έχεις ψηφιακά και στην άλλη σε δισκάκι. Αν με ρωτάς είμαι ο τύπος που θέλει να έχει το δισκάκι και το κουτάκι του εκεί να συμπληρώνει την συλλογή αλλά το μόνο κακό είναι πως αν χαλάσει το δισκάκι τότε θα χρειαστεί να το αγοράσεις ξανά. Αν τα προσέχεις δεν έχεις κανένα θέμα έχω τόσα παιχνίδια σε δισκάκι και δεν μου έχει πάθει μέχρι στιγμής τπτ κανένα από το 2016 που έχω το ps4. Η απόφαση είναι δικιά σου ,ελπίζω να σε κάλυψα και καλή απόλαυση με το game!!! Επίσης ανοιχτά να με ρωτήσεις ό,τι άλλο θες.

1 Comentariu

Nume de utilizator