Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
arxontiafrom

Καλημέρα,
Το συγκεκριμένο μπορεί να σκανάρει πολλές σελίδες τη μια μετά την άλλη, μόνο του ώστε να περάσουν τα έγγραφα στον υπολογιστή ή δέχεται μόνο μια σελίδα χαρτί τη φορα;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

VaTaPol

Ναι, αρκεί οι σελίδες να είναι μίας πλευράς, μονής δηλαδή.
Παραδείγματα: 1. Βάζεις στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων στο πάνω μέρος μία σελίδα. Πατάς σκανάρισμα, και στο αντιγράφει αντίστοιχα σε ένα χαρτί (ή στον υπολογιστή ή στο κινητό σε PDF ή JPEG).
2. Βάζεις στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων στο πάνω μέρος έως 24 σελίδες ΜΟΝΗΣ πλευράς για να σκανάρει. Στο εκτυπώνει αντίστοιχα αυτόματα είτε σε 24 φύλλα ή σε 12 μπρος πίσω. (ή στον υπολογιστή ή στο κινητό σε PDF).
3. Βάζεις στο scanner από κάτω στο γυαλί ένα έγγραφο από τη μία πλευρά, το σκανάρει, μετά το γυρνάς ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ από την άλλη πλευρά αν είναι ΔΙΠΛΗΣ όψης, το σκανάρει, και όταν πατάς εκτύπωση εκτυπώνει αυτά τα δύο σε ένα χαρτί μπρος πίσω αυτόματα. (ή στον υπολογιστή ή στο κινητό σε PDF)
4. Όπως το (3) αλλά να σκανάρεις πολλές σελίδες (χειροκίνητα διπλής όψης μέχρι 100 αν δεν κάνω λάθος κρατάει στη μνήμη του. (ή στον υπολογιστή ή στο κινητό σε PDF)

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη