υπάρχει κανείς που να έχει και την sn9617 (αυτή) και την sn9510? δεν βγάζεις άκρη με τις διαστάσεις και θέλω να πάρω την μεγαλύτερη από τις δύο. αν τις έχει κάποιος και μπορεί να απαντήσει παρακαλώ. ευχαριστώ πολύ
See in detail the terms of use for the Product Questions
υπάρχει κανείς που να έχει και την sn9617 (αυτή) και την sn9510? δεν βγάζεις άκρη με τις διαστάσεις και θέλω να πάρω την μεγαλύτερη από τις δύο. αν τις έχει κάποιος και μπορεί να απαντήσει παρακαλώ. ευχαριστώ πολύ
1 Reply
Καλησπέρα, εγώ πριν από 8 μήνες αγόρασα την SN9617 και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στο καρτελάκι της που το έχω φυλάξει γράφει ότι είναι 47,5 cm x 32,5 cm x 15,5 cm.
Την SN9510 δεν την έχω αλλά αν δεις σε κάποιες εικόνες αξιολογήσεων που υπάρχουν στο Skroutz, φαίνεται ότι είναι 45,5 cm x 33 cm x 17 cm.
Εφόσον αυτά ισχύουν όντως, λίγο μεγαλύτερη φαίνεται να είναι η SN9510 με βάση τον καθαρό χώρο. Καλό θα είναι βέβαια για να επιλέξεις να δεις τι χρειάζεται εσύ περισσότερο μιας και ενώ η SN9510 φαίνεται να είναι μεγαλύτερη λόγω του βάθους (αν το καταλαβαίνω σωστά), η SN9617 φαίνεται να είναι 2 cm πιο ψηλή.
Προσωπικά προτίμησα την SN9617 λόγω κυρίως της εμφάνισης της που μου αρέσει λίγο περισσότερο αλλά και η SN9510 είναι ωραία, και γενικά η Suissewin έχει ωραίες τσάντες. Περί ορέξεως βέβαια, κολοκυθόπιτα. Εύχομαι να βοήθησα κάπως.
1 Comment
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. σκέφτηκα πως δεν θα απαντούσε κανείς οπότε την αγόρασα. το πήγα και εγώ βάσει οιθα μου άρεσε περισσότερο. επειδή όμως έμεινα ικανοποιημένος , λογικά θα πάρω άλλη μια και λέω να πάρω την 9617. οπότε θα λυθεί το μυστήριο πιο εύκολα. ευχαριστώ και πάλι!