Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Polaris'47

Εσείς που έχετε τον G2411, μήπως έχετε κάποιο νέο σχόλιο, ή συμπέρασμα να προσθέσετε ;;; Και άν προσπαθήσατε να του προσθέσετε και WiFi δυνατότητα ;;; Για να μή ψάχνω μόνος μου, χωρίς την δική σας εμπειρία, για το ζήτημα αυτό ;;; Θα με βοηθήσετε αφάνταστα !!!

Benutzername

1 Antwort

sokins

Αν δεν έχει WiFi κανείς εκτυπωτής δεν το παίρνει έξτρα. Αλλά και να το έπαιρνε θα σου ζητούσαν πολλά λεφτά και δεν θα άξιζε.

1 Kommentar

Polaris'47

Σε ευχαριστώ, για την Απάντησή σου, που την βρίσκω λογική, καθώς, και για την Αντι-Πρότασή σου, που μου φαίνεται, επίσης, λογική! Αλλά, επειδή έχω αγανακτήσει, από καιρό, με το Τερατικό, Τελικό, Κόστος των Μελανιών "μιάς Χρήσης", που "Χάνονται" απροσδόκητα, χωρίς να τα έχεις χρησιμοποιήσει ανάλογα, και, μάλιστα, "Χάνονται" ιδιαίτερα, όταν τα χρησιμοποιεί, κανείς, μάλλον αραιά, όπως εγώ, και, επειδή, είχα, ήδη, προσανατολιστεί πρός την αγορά ενός νέου Εκτυπωτή, με τα νέα "επανα-γεμιζόμενα" Μελάνια, που υπόσχονται ότι θα εκμηδενίσουν, σχεδόν, τα Κόστη των Εκτυπώσεων, και παρόλο που δεν ξέρω, ακόμα, πώς θα συμπεριφερθούν αυτά, μακροχρόνια, εάν τα χρησιμοποιεί κανείς αραιά, όπως εγώ! Για όλους, όμως, αυτούς τους λόγους, μόλις είδα να "ρίχνουν" την Τιμή του G2411 (Ελέω Black Friday, ίσως!), από τα 187, στα 129 (στην Πόρτα μου, και με 12 Άτοκες), το θεώρησα, σαν μία σπάνια Ευκαιρία, για να Δοκιμάσω το Νέο Σύστημα, χωρίς να ξοδέψω πιό πολλά, και παρόλο που ήξερα, ότι Δεν έχει WiFi, που θα μου ήταν χρήσιμο, έσπευσα να τον "κλείσω" αμέσως, αφού είναι παλιό μοντέλο, που θα μπορούσε να εξαντληθεί τάχιστα! Τώρα, ανυπομονώ να μου τον φέρουν Σήμερα, ή Αύριο, για το πρώτο Test Drive του!
Σε ευχαριστώ, πάντως, για την Προθυμία σου, να με βοηθήσεις, καθώς, και για την Πείρα σου, με τους Εκτυπωτές, και σου εύχομαι "καλορίζικος" και ο Νέος Epson σου!

Benutzername