What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Mixalhs T.

P20 lite(64gb),honor 8x(64gb) redmi note 6 pro(64gb),pocophone f1 (64gb) ή mi 8 lite(64gb)?

Username

2 Replies

stelios.tagaras

Οτιδήποτε κινητό από αυτά που ανεφερες σε κάμερα είναι καλητερο από την κάμερα του 8χ. Είμαι κάτοχος και ειδικά η σελφι δεν ικανοποιεί τόσο καλά. Οι πίσω κάμερες είναι καλες αλλά χάνουν από λεπτομέρεια. Παρ'ολα αυτά με το 8χ κερδίζεις σε οθόνη που είναι πολύ πιο όμορφη από τις άλλες συσκευές που αναφέρεις, έχει καλή αυτονομία, έχεις καλό επεξεργαστή και φυσικά πανέμορφο σχεδιασμό. Αν σε νοιάζει η κάμερα πάνε αλλού αλλιώς πάρτο με κλειστά μάτια!

13 Comments

gi0rg00sk17589

Απο οσα ειπες μονο το poco εχει καλυτερη καμερα... Και το mi 8 lite καλυτερο βιντεο λογω σταθεροποιητη. Το p20 lite ειναι πραγματικα μαυρο χαλι σε ολα.. Απο καμερα ως επεξεργαστη σε σχεση με ολα τα παραπανω.. Και το note 6 pro... Επειδη το εχω... Εχει χειροτερη καμερα απο το 8x και χειροτερο επεξεργαστη.. Ιδια μπαταρια... Γενικα μεταξυ τους πας στο 8x....αλλα απο ολα τα παραπανω.. Pocophone με κλειστα ματια αν δν εχεις θεμα με πλαστικη κατασκευη και μονο. Που ετσι κ αλλιως θηκη βαζουν ολοι οποτε δν θα το βλεπεις το πλαστικό... Εκτος αν δν βαζεις θηκη.

stelios.tagaras

Έχω το 8χ λιγότερο από βδομάδα αλλα έχω δει αρκετά τις κάμερες, τουλάχιστον σε εσωτερικό χώρο γιατί περιμένω θήκη για να το βγάλω έξω. Οι πίσω κάμερες ίσως είναι στα ίδια επίπεδα αν και χάνουν σε λεπτομέρεια αλλά στην σελφι η διαφορά φαίνεται και συγκριτικά με το μι8λιτε και με το redmi note 5 pro. Σε επεξεργαστή ισχύ και αυτονομία δεν το συζητώ πετάει, όπως και η οθόνη του που είναι καλητερη από τις άλλες συσκευές.

stelios.tagaras

Το p20lite δεν ξέρω πως τα πάει στην κάμερα, ξέχασα να το αναφέρω στην αρχή!

gi0rg00sk17589

Το p20 lite αν δεν ηταν huawei θα το πουλούσαν 150€ μαξ.. Ειναι χαλια παντου.... Οσον αφορά το 8x δοκιμασε εξω με χαμηλο φωτισμο το night mode... Θα εντυπωσιαστεις... Και γενικα μην χρησιμοποιεις το ΑΙ... Τραβαει σε 12 mgpixel(απενεργοποιημενο τραβαει στα 20).. Αλλαζει κ τα χρωματα προς το αφύσικο.. Κατα τα αλλα εμενα μ φαινονται πολυ καλες... Οσο για την σελφι με εβαλες σε σκεψεις να την συγκρινω μ το xiaomi π επισης εχω και οντως υστερει λιγο... Δεν το ειχα παρατηρήσει... Αν και ηταν πιο φυσικος ο φωτισμος... Σε σχεση με το xiaomi.. Αλλα του xiaomi m αρεσε πιο καλα η σελφι οντως.

stelios.tagaras

Θα δοκιμασω και εξω την καμερα εννοειται και μετα θα κανω ενα review στο νημα του 8χ. Το AI το αποφευγω γιατι οπως ειπες αλλαζει τα χρωματα αρκετα. Και το HDR δοκιμασα δεν ειδα καμια διαφορα ειτε με ειτε χωρις. Η σελφι αν και οχι απογοητευτικη, τουλαχιστον για μενα αποδιδει λιγοτερο απο του redmi note 5 pro ας πουμε, που το εχει φιλος και εχω βγαλει καποιες σελφι. Καποια αλλα θεματα που εχω με την καμερα ειναι το slow motion, η ποιοτητα χανει αρκετα και δεν μου αρεσει καθολου και το portrait mode πολλες φορες ειτε απο την σελφι ειτε απο τις πισω δεν κανει πολυ θολουρα και σε καποιες φωτογραφιες νομιζεις πως ειναι το χωρις bokeh.

gi0rg00sk17589

Στο slow motion ειναι ετσι σχεδον σε ολα τα κινητα.. Δν θα βρεις κατι διαφορετικο σε μεγαλο βαθμο ακομα και σε ναυαρχιδα. Οσον αφορα τα αλλα.. Εμενα το bokeh δουλευει αψογα.. Και μπρος κ πίσω... Επισης κοιταξα καποιες σελφι που ειχα βγαλει πριν καμποσο καιρο γιατι γενικα δεν βγαζω και ηταν πολύ καλύτερες απο αυτες που εβγαλα χτες... Εχει μεσολαβισει ενα update ισως κατι παιχτηκε με αυτο.. Δεν γνωρίζω. Παντως αλλαγες στην σελφοκαμερα ειχε το update προσθεσε λειτουργία να επιλεγεις απο που θα σου ερχεται το φως.. Θα περιμενω το επομενο. Παντως το bokeh σε εμενα δουλεύει και μαλιστα αστραπιαία θολωνει το παρασκηνιο. Επισης εχει κουμπι που ακομα κ στην λειτουργεια πορτρετου πρεπει να το πατησεις γ να θολωσει πισω.. Τσεκαρε το αν σου διεφυγε. Οσο για το HDR δεν το εχω δοκιμασει καν... Εφοσον εχει night mode... Στο xiaomi px το χρησιμοποιουσα λογω απουσιας night mode.. Αλλά εδω δν τ χω δει καθολου ωστε να σου πω γνωμη.

stelios.tagaras

Γνωρίζω πως να βάλω το bokeh στην φωτογραφία απλά σε κάποιες λήψεις δεν θολώνει όλο το background, και ακόμα μερικές φορές θολώνει κάποιες άκρες από το πρόσωπο π.χ τρίχες. Δεν έχω δει το slow motion στο redmi note 5 pro αλλά επιβεβαιώνω πως σε ναυαρχίδες είναι πολύ διαφορετικό. Τώρα το HDR δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μαζί με άλλες λειτουργίες όπως AI ή night Mode καθώς και μόλις το ανοίξεις δεν σου δίνει άλλες επιλογές. Όπως και να χει, θα κάνω και άλλες δοκιμές και βλέπουμε!

Καλή σου μέρα!!

stelios.tagaras

@gi0rg00sk17589 εχω μια αποροια. Η συσκευη οταν ερχεται απο πανω εχει προστατευτικο τζαμακι ή μεμβρανη ; Γτ παρρειγηλα δικο μου τζαμακι και δυσκολευομαι να βγαλω αυτο που εχει η συσκευη!

gi0rg00sk17589

Σε ναυαρχιδα εχω δει σουπερ σλοου σε σαμσουνγκ ς9+ και έπεφτε το ιδιο η ποιότητα.. Οσο για το νοτε 5 τ ιδιο με το honor στα 120fps. Πιο αργο δν εχει το note5 οπως τ 8Χ.Το θολωμα οσον αφορα τ κομματι π ειπες ν θολωνει καποιες τριχες ναι οκ αυτο καμια φορα συμβαίνει.. Παιζει ρολο κ τ μαλλί ξερω γω. Μεμβρανη ειχε εμενα πανω... Δεν βγαινει ευκολα... Αλλα παρατηρησα οτι ειπες πως δεν εχεις θηκη ακομα.... Ενω εμενα ειχε θηκη στην συσκευασία από Γερμανο που το πηρα.οπως και σε ολα τα unboxing video π ειδα πριν τ αγορασω ειχαν θηκη στημ συσκευασια απ την honor. Ισως αν τ πηρες απο αλλου να ειναι διαφορετικο το πακετο σε εσενα.. Και πχ να εχει τζαμακι (απιθανο το κοβω βσκ.. Μονο σε oneplus τ χω δει αυτο)

stelios.tagaras

Έχει την θήκη της συσκευασίας μέσα αλλά παρρειγηλα άλλη. Δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω την μεμβράνη από την οθόνη, εσύ αν την αφαιρέσεις πως το έκανες;

gi0rg00sk17589

Με το νυχι σηκωσε την σιγα σιγα απ τ σημειο του notch. . Εγω ετσι την σβγαλα.. Ειναι ζορικο σιγουρα αλλα βγαινει... Τωρα θα σ ελεγα με κανενα κοφτη κλπ αλλα προσωπικα στο δικο μ δν θα το εκανα. Θα σ λεγα καλυτερα να πας σε καποιο μαγαζι να στην αφαιρεσουν και να σου βαλουν και το τζαμακι ακριβως πανω... Εγω αυτο εκανα (μ εβαλαν τ τζαμακι την μεμβράνη την ειχα βγαλει)... Κ δν μ πήραν λεφτα καν.

stelios.tagaras

Θα το προσπαθήσω και βλέπουμε! Σ'ευχαριστω για την βοήθεια σου!

Username
Username