Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
mariaperri_1990

Και μια τελευταία ερώτηση ποιο θεωρείτε καλύτερο honor 8X ή Xonor 10( χρησιμοποιω πολύ τις κάμερες και το βίντεο)

Benutzername

1 Antwort

gi0rg00sk17589

Honor 10 σε ολα εκτος απο.. Μπαταρια... Πολυ καλυτερη αυτονομια τ 8X και σε μεγεθος οθονης.. Αναλογα τα γουστα σου δλδ... Εχουν μεγαλη διαφορα. Απο εκει κ περα το 10 παντου.. Και κυριως σε επεξεργαστή.. Ιδιο με p20 pro... Mate 10 pro...

2 Kommentare

mariaperri_1990

Αυτο που λιγο με χαλαει στο honor 10 ειναι οτι δεν παιρνει καρτα sd, διαβασα οτι δεν εχει Ραδιόφωνο και επισης στις φωτογραφιες κανει ροζ τα χειλια.ειδικα αν εισαι αντρας δειχνει ασχημο μηπως εχεις γνωμη γι αυτα;

gi0rg00sk17589

Δεν εχω το 10..εχω το 8Χ..απο εναν ξαδερφο μνομως που εχει το 10..οποτε ανεβαζει ειναι λιγο ροζ η αλήθεια ειναι. Sd οντως δν παιρνει και ειναι ενα θεμα. Γενικα αν δινεις τοσο σημασια σε καμερες και βιντεο.. Το 10..στο βιντεο σιγουρα.. Φωτογραφια δν θα καταλαβεις διαφορα.. Επισης τ 8Χ δν κανει τα χειλη ροζ στις σελφι. Βίντεο ομως θα δεις διαφορα..γιατι το 8Χ δν εχει σταθεροποιηση...εκτος αν εχεις τρελα σταθερο χερι οπότε πασο. Τωρα για επεξεργαστη στην καθημερινή χρηση δν θα δεις καμια διαφορα.. Μονο αμα παιζεις παιχνιδια.. Εκει θα τ καταλαβεις. Δεν εχω ψαξει το 10 σε τι εκδόσεις βγαινει. Αμα εχει καμια με 128gb rom θα επαιρνα εκεινο.. Αλλιως οχι αμα ειναι μονο με 64gb

Benutzername