Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
dionisis.pokeras

Eρωτηματα , αν και εχω κινητο, συγκεκριμενα το xperia xz2, αλλα ψαχνω και ενα με μεγαλυτερη μπαταρια και οθονη: 1ο, ποια η διαφορα με το σκετο 8Χ, 2ο αυτο η να δοκιμασω κανα xiaomi, οπως το redmi note 7, η το redmi note 6pro, η ακομα ακομα το nokia 7plus. Mε ενδιαφερει , παρολο που ειναι χαμηλοτερη κατηγορια απο το xz2, oθονη , μπαταρια, καμερα. Δεν εχω απαιτηση , να συγκρινω λειτουργκοτητα κτλ , λογο που το sony εχει τον sd845.

Benutzername

1 Antwort

stelios.tagaras

Είμαι κάτοχος του 8χ, και δεν θα επέλεγα με τίποτα το xz2! Τα χαρακτηριστικά δεν παίζουν πάντα τον απόλυτο ρόλο αλλά και η εμπειρία καθώς και η αίσθηση και το xz2 μου κάνει κινητό του 2015 όταν το βλέπω! Το 8χ είναι μιά καλή επιλογή, με μεγάλη και πολύ ωραία οθόνη και η μπαταρία του εμένα με βαριά χρήση μου βγάζει 1,5 μέρα! Αλλά κοίτα και το MiMax3 έχει μεγαλύτερη οθόνη και πολύ μεγαλή μπαταρία και ίσως σου κάνει αυτό περισσότερο..

2 Kommentare

dionisis.pokeras

Nταξ, δεν θα τσακωθουμε τωρα για το xz2. Mιλαμε για ναυαρχιδα , sd 845, gorila glass 5 ντυμενο, ip 68 , antutu 266χιλιαρικα και κατι ψιλα καμερα απο τις καλυτερες στην κατηγορια. Ζηταω απλα μια δευτερη συσκευη , με οχι πανω απο 220 ευρω.

stelios.tagaras

'Οπως προανέφερα δεν παίζουν ρόλο πάντα τα specs,τουλάχιστον για εμένα αλλά δεν το είπα για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου! Αρχικά κατάλαβα ότι θες να αλλάξεις συσκευή γι'αυτό το είπα. Για δεύτερη συσκευή σίγουρα το mimax3 είναι καλύτερη συσκευή για αυτά που θες!

Benutzername