Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
acrux

Καλημέρα. Θα ήθελα να συνδέσω το TP-LINK TL-WA850RE v6 WiFi Extender με το router μου μέσω wifi του router, και μετά στην την θύρα ethernet του TP-LINK TL-WA850RE v6 WiFi Extender να συνδέσω 1 switch TP-LINK TL-SF1005D v15 Unmanaged L2 Switch με 5 Θύρες Ethernet για να συνδέσω android tv box, κάμερες κτλ. Είναι αυτό εφικτό? Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

gkouran

Ναι — είναι απολύτως εφικτό να χρησιμοποιήσεις το TP-LINK TL-WA850RE v6 για να επεκτείνεις το Wi-Fi του router σου και στη συνέχεια να συνδέσεις ένα ethernet switch (όπως το TP-LINK TL-SF1005D v15) στην θύρα Ethernet του repeater, ώστε να τροφοδοτήσεις άλλες συσκευές (Android TV box, κάμερες, κλπ).

Σύνδεση του TL-WA850RE στο Wi-Fi του router:

Τοποθέτησε το extender σε ένα σημείο που συλλαμβάνει καλό σήμα από τον βασικό σου router.
Χρησιμοποίησε το WPS κουμπί του router + extender (αν υποστηρίζεται) ή μπες στη σελίδα ρύθμισης του TP-LINK και κάνε περιήγηση στο Wi-Fi δίκτυο του router για να το συνδέσεις.
Ο extender θα λειτουργεί πλέον ως Wi-Fi repeater/bridge, επεκτείνοντας το σήμα.

Σύνδεση του switch:
Σύνδεσε με καλώδιο ethernet την θύρα LAN του TL-WA850RE στο TP-LINK TL-SF1005D switch.

Από το switch, πλέον μπορείς να συνδέσεις με καλώδια τις υπόλοιπες συσκευές σου (TV box, κάμερες, κλπ).

Το TL-WA850RE λαμβάνει Wi-Fi από το router και το αναμεταδίδει.

Η ethernet θύρα του extender λειτουργεί σαν να είναι μια θύρα του ίδιου δικτύου — οπότε οποιαδήποτε συσκευή μπει στο switch παίρνει IP από τον router, χωρίς επιπλέον NAT ή διπλά δίκτυα.

Το switch απλά διανέμει τις θύρες Ethernet — δεν “περιπλέκει” τίποτα γιατί είναι unmanaged L2.

Το extender πρέπει να έχει σταθερή και σχετικά καλή σύνδεση Wi-Fi με το router — αν είναι πολύ μακριά ή με χαμηλό σήμα, οι συσκευές στο switch θα έχουν επίσης κακή σύνδεση.

Όνομα χρήστη