La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Anastasia_Mosiou

ρε παιδια ειναι λογικο που η μπαταρια πεφτει ασταματητα;;;; το βραδυ κοιμηθηκα και ηταν 89% κ το πρωι πηγε 86% ειναι φυσιολογικο; δηλαδη πεφτει ακομα κ οταν δ γινεται χρηση;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

jophiel

ΓΙατί όταν δεν το χρησιμοποιείς και είναι ανοικτό δεν καταναλώνει ενέργεια; Το σήμα, τον έλεγγχο για μηνύματα και ένα σωρό άλλες μικροδουλειές που κάνει όταν δεν το χρησιμοποιείς, δεν καταναλώνουν μπαταρία;

6 Comentarii

Anastasia_Mosiou

δεν ειμαι πολυ σχετικη γι αυτο σας ρωταω. δεν ειχα τιποτα ανοιχτο παντως ουτε wifi. επισης πηρα τηλεφωνο και μιλησα για 10 λεπτα και χαλασε 4%, μηπως εχει καποιο προβλημα η δικη μ συσκευη αυτο θελω να εξακριβωσω...

jophiel

Αν έχεις εγκατεστημένα facebook, twiter, instagram και άλλα παρόμοια, τότε να ξέρεις ότι αυτά δουλεύουν και χωρίς να τα χρησιμοποιείς. Τρέχουν στο παρασκήνιο και καταναλώνουν ενέργεια. Επιπλέον, το να κάνεις τηλέφωνα με χαμηλό σήμα τρώει γρηγορότερα τη μπαταρία κτλ.

Γενικώς, για να δεις αν λειτουργεί σωστά θα πρέπει να το παρακολουθήσεις σε βάθος χρόνου. Με τη χρήση που κάνεις, σου βγάζει 1 μέρα; Αν ναι, τότε πιθανότατα είναι εντάξει. Μπορείς να πας και στη μπαταρία, στις ρυθμίσεις και να δεις ποιες εφαρμογές σου καταναλώνουν την περισσότερη μπαταρία.

Anastasia_Mosiou

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!ναι μου βγαζει μέρα και λίγο παραπάνω με πολύ μέτρια χρήση όμως. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι το αγόρασα μεταχειρισμένο με υγεία μπαταρίας 98% βέβαια και ήθελα να ξέρω αν είναι φυσιολογικό που πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία ή μήπως έχει θέμα η συσκευή!

jophiel

Αν η υγεία μπαταρίας είναι 98%, τότε είναι μια χαρά. Δύο περιπτώσεις μπορώ να σκεφτώ:

α) Έχεις κάποια(ες) εφαρμογή(ές) που σου τρώει μπαταρία. Πήγαινε στο μενού μπαταρία στις ρυθμίσεις και κοίτα αν κάποια εφαρμογή σου τρώει πολύ μπαταρία.

β) Η μπαταρία του κινητού που αγόρασες μπορεί να έχει αντικατασταθεί από κάποια ημιτασιόν, που η απόδοσή της δεν είναι ανάλογη της γνήσιας.

Πρώτα θα ελέγξεις το α) και μετά θα σκεφτείς το β).

Manos_Somarakis94

Αξιζει το xs 64gb μεταχειρισμένο χωρις κανενα απολυτως χτύπημα με υγεια μπαταριας 96% που δεν εχει αλλαχτει ποτε , στα 480€;

Anastasia_Mosiou

Εγω το πηρα μεταχειρισμενο 400 ευρω απο σχετικο καταστημα, αθικτο με υγεια μπαταριας 98% και ειμαι απειρα ικανοποιημενη. Απλως θελει φορτιση στη 1 με 1 μιση μερα το πολυ με σχετικα μετρια χρηση!

Nume de utilizator
VassiliosK

3% δεν το λες και ασταμάτητα!
Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το μικρό ποσοστό όλο το βράδυ εφόσον γίνονται οι ενημερώσεις στο παρασκήνιο.
Θα σε συμβούλευα να ψάξεις βίντεο στο youtube για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Nume de utilizator