La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
bill suzuki

Καλησπέρα παιδιά ακούω από πολλούς μην πάρεις iPhone θα μπλέξεις μείνε στο Android αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο θα μπλέξω είναι τόσο δύσκολο το μενού??το λειτουργικο??έχει πολλά πράγματα περιορισμένα σε σχέση με ένα Android??αν θέλει ας μου πει κάποιος που έχει συσκευή iPhone αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζω για αυτήν την αλλαγή να πάω με κλειστά μάτια εκεί η να το σκεφτώ ξανά πείτε μου γιατί πραγματικά θα με βοηθήσει πολύ.

Nume de utilizator

1 Răspuns

Tiou_BH

Φίλε γενικότερα χρησιμοποιώντας μόνο Αpple συσκευές την τελευταία 7ετία αλλά είχα στην κατοχή μου και Android, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πας σε iPhone (αν το επιθυμείς και έχεις την δυνατότητα) μιας και λειτουργικά είναι πιο απλό και εμπεριέχει αρκετά όμορφα shorcuts. Το ecosystem της Apple είναι φοβερό και υπάρχει τέλεια συνεργασία μεταξύ iPhone,iPad,Mac,κτλ. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα από ιούς και κακόβουλες εφαρμογές μιας και η εταιρία ελέγχει κάθε μια προτού μπει στο App Store. Τέλος υπάρχουν συχνά αναβαθμίσεις λογισμικού που κάνουν την χρήση του ευκολότερη και γρηγορότερη. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλές αγορές!

1 Comentariu

bill suzuki

@Tiou_BH με βοήθησες πολύ απλά επειδή αργούσε ακόμη να βγει το επόμενο μοντέλο αγόρασα άλλη ναυαρχίδα android και πάλι μιας και είχα πάντα Android πήγα σε one plus 7 pro και δεν το μετάνιωσα στιγμή είναι φοβερό κινητό μετά από χρόνια αν θελήσω να παω σε iPhone θα το σκεφτώ περισσότερο δεν μου αρέσει που για να στείλεις επαφές,εικόνες, ήχους,εφαρμογές από Android σε iPhone πρέπει να κατεβάσεις κάποιες εφαρμογές και στα δυο κινητά αυτό δεν μου αρέσει ενώ από Android προς Android μόνο με Bluetooth.

Nume de utilizator