За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
John_._

Μόνο εμένα μου εμφανίζει προβλήματα με την μπαταρία το βράδυ? Το αφήνω πριν κοιμηθώ 50% και το βρίσκω 18%!!! Επίσης όταν το φορτιζω μέχρι το 80% πάει σφαίρα και από εκεί και πέρα κολλάει, μόνο αν βάλω κάτι κρύο πάνω στο κινητό αρχίζει να φορτίζει (χρησιμοποιώ γνήσιο φορτιστή Apple 20W)

Потребителско име

1 Отговор

jophiel

Δεν είναι λογικό. Πιθανόν συμβαίνει γιατί έχεις κάποια(ες) εφαρμογή(ες) οι οποίες τρέχουν στο παρασκήνιο.

Αρχικά κλείσε όλες τις εφαρμογές από το παρασκήνιο που δεν χρησιμοποιείς. Πηγαίνεις ρυθμίσεις-> γενικά->ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο και στο πάνω μέρος διάλεξε να είναι όλες κλειστές. Μη φοβάσαι τα μηνύματα από Viber, messenger κτλ θα έρχονται κανονικά. Δες αν μετά από αυτό το πρόβλημα διορθωθεί.

Τέλος, σύρε το δάχτυλο από το κάτω μερος της οθόνης προς τα πάνω για να σου δείξει ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και κλειστες όλες. Αυτό να το κάνεις συχνα και να μην αφήνεις εφαρμογές να τρέχουν. Κάνε και μία επανεκκίνηση καλού κακού.

Πες μου σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα.

2 Коментара

John_._

Το κάνω συνεχώς και έχω απενεργοποιήσει την ανανέωση εφαρμογή παρασκηνίου και έκλεισα όλες της εφαρμογές από το multitasking και το έβαλα και στη λειτουργία πτήσης. Έχω μάθει τώρα και απλά το απενεργοποιώ κάθε βράδυ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όποτε προσωρινά δεν έχω πρόβλημα, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό.

Потребителско име