Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Annjo

Παιδιά έχει εδώ και πόσες ώρες το κινητό μου κολλάει απίστευτα... Πατάω το μεσαίο πλήκτρο για να πάω στην αρχική οθόνη ή το πλήκτρο που με πάει απλώς πίσω, και δουλεύει μεταααα από κάτι δευτερόλεπτα. Δοκίμασα στις ρυθμίσεις μήπως γίνεται να σβήσω τα τρία κάτω πλήκτρα και να δουλεύω μόνο με κινήσεις το κινητό προς τα πάνω ή αριστερά κλπ. Μάλλον με τις νέες ενημερώσεις δεν υπάρχει άλλο αυτή η δυνατότητα. Πάντως και το κινητό απενεργοποίησα χίλιες φορές και το άφησα και μια ώρα κλειστό εντελώς, έχω διαγράψει άπειρες εφαρμογές, βίντεο και φωτογραφίες και ακόμη κολλάει. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ! Ήταν πάντα απίστευτα γρήγορα παρά το πόσο το φόρτωνα και είχα μείνει έκπληκτη... Χρησιμοποίησα και όλα τα βοηθητικά που έχει το κινητό για εκκαθάριση χώρου κλπ. Τι μπορώ να κάνω δεν υπάρχει λόγος για να κολλάει αυτή τη στιγμή:(

Benutzername

2 Antworten

Nikos_S96

Ακούστηκε οτι το συγκεκριμένο μοντέλο θα πάρει κ αυτό το MIUI 12.έκανες την ενημέρωση; πάντως η ρύθμιση που αφερείς τα πλήκτρα και παίζεις με gestures υπάρχει σε όλα τα MIUI λογισμικά. Μήπως κατέβασες κάτι τελευταία που σου ζεστένει τον επεξεργαστή και αυτός με την σειρά του ρίχνει την απόδοση;

1 Kommentar

Annjo

Δεν μου εμφανίζει ενημέρωση για 12, το έλεγξα. Πάντως ούτε κατέβασα κάτι, ίσα ίσα έχω διαγράψει αρκετά τώρα. Ένα screenshot πήγα να βγάλω που ψιλοπατήθηκε κάπως περίεργα... Έβγαλε το screenshot και με πέταξε κατευθείαν στην αρχική οθόνη, κόλλησε εκείνη τη στιγμή μου έκανε κάτι τέτοια περίεργα και από τότε κολλάει όλη την ώρα.

Benutzername
soa008

Ειναι απλο , το κινητο αυτο ειναι 2 χρονων.Επισης ειναι χαμηλων επιδοσεων. Η μονη λυση ειναι να κανεςι Back up τα αρχεια σου στον υπολογιστη , και μετα να κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις

2 Kommentare

Annjo

Πώς θα μπορούσα να τα κάνω back up στον υπολογιστή; Μιλάμε για όλα τα αρχεία, άλμπουμ φωτογραφιών και βίντεο;

soa008

Συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη , πατας μεταφορα αρχειων , και μεταφερες τους φακελους DCIM , PICTURES , DOWNLOADS , DOCUMENTS , MUSIC και οτι αλλο εσυ θεωρεις σημαντικο. Κανεις την επαναφορα στις εργοστασιακες , και μετα τα μεταφερεις πισω εαν θες.

Benutzername