What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
vfragos

Η συσκευή διαθέτει Bluetooth για σύνδεση με εξωτερικά ηχεία; Από αναβαθμίσεις πως πάει, έχει πάρει κάτι αξιόλογο;

Username

5 Replies

Nick.bou

αναβάθμιση όχι κάτι αξιόλογο .. bluetooth διασύνδεση δεν εχει. για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με ένα μεταπωλητή η την ίδια την MLS.

Username
Username
Antonis ka

Με την τελευταία έκδοση (3.93) έχουν προστεθεί και νέες προσωπικότητες στην MAIC οπότε μπορεί και μιλάει και άλλες γλώσσες (αγγλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, σέρβικα, ρουμάνικα, τούρκικα). Φανταστείτε πως μπορείτε να επικοινωνείτε σε όλες αυτές τις γλώσσες. Δεν ξέρω αν προστέθηκαν και άλλες δυνατότητες γιατί την έχω μόλις 2 εβδομάδες, πάντως σε μια επικοινωνία που είχα με την MLS μου είπαν πως σύντομα θα προσθέσουν και δυνατότητα για το Bluetooth.

2 Comments

Twi_Sparkle

Δηλαδή, πόσο σύντομα, ακριβώς????? Γιατί έχουν περάσει και κάμποσοι μήνες, από τότε!

Antonis ka

Δεν γνωρίζω πότε θα προστεθούν νέες δυνατότητες, αλλά ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί αρχές περίπου Νοεμβρίου του 2020 όπου δεν μπορούσε να δει καθόλου το YOUTUBE, διορθώθηκε με το τελευταίο update. Αυτό βέβαια μας λέει και κάτι ακόμη, πως η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει τις συσκευές της.

Username

5 Comments

Nick.bou

θα το κοιτάξω..αν θυμάμαι έχει έξοδο για καρφι, θηλυκή έξοδος Aux 3.5 κλασικό βύσμα ακουστικών..δηλαδή μπορείς να το συνδέσεις σε ενισχυτή με απλό καρφί 3.5mm και να βγάλεις ήχο τερμα..hdmi export δύστυχος δεν έχει..αλλά μικρό το κακό..είναι πολύ καλό σαν συσκευή..χαρα μου που βοήθησα..και θα παω να δω για να το τεκμηριώσω..αύριο θα έχετε την απάντηση μου δύστυχος δεν είμαι στον ίδιο χώρο..????

Username

1 Comment

Twi_Sparkle

Δεν έχει καμία απολύτως διαφορά... Εκτός του ότι το mini έχει + μια υποδοχή για κάρτα μνήμης!

Username