Η συσκευή διαθέτει Bluetooth για σύνδεση με εξωτερικά ηχεία; Από αναβαθμίσεις πως πάει, έχει πάρει κάτι αξιόλογο;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Η συσκευή διαθέτει Bluetooth για σύνδεση με εξωτερικά ηχεία; Από αναβαθμίσεις πως πάει, έχει πάρει κάτι αξιόλογο;
5 Απαντήσεις
αναβάθμιση όχι κάτι αξιόλογο .. bluetooth διασύνδεση δεν εχει. για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με ένα μεταπωλητή η την ίδια την MLS.
Με την τελευταία έκδοση (3.93) έχουν προστεθεί και νέες προσωπικότητες στην MAIC οπότε μπορεί και μιλάει και άλλες γλώσσες (αγγλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, σέρβικα, ρουμάνικα, τούρκικα). Φανταστείτε πως μπορείτε να επικοινωνείτε σε όλες αυτές τις γλώσσες. Δεν ξέρω αν προστέθηκαν και άλλες δυνατότητες γιατί την έχω μόλις 2 εβδομάδες, πάντως σε μια επικοινωνία που είχα με την MLS μου είπαν πως σύντομα θα προσθέσουν και δυνατότητα για το Bluetooth.
2 Σχόλια
Δεν νομίζω εχει jack βισμα για έξοδο ήχου.
5 Σχόλια
θα το κοιτάξω..αν θυμάμαι έχει έξοδο για καρφι, θηλυκή έξοδος Aux 3.5 κλασικό βύσμα ακουστικών..δηλαδή μπορείς να το συνδέσεις σε ενισχυτή με απλό καρφί 3.5mm και να βγάλεις ήχο τερμα..hdmi export δύστυχος δεν έχει..αλλά μικρό το κακό..είναι πολύ καλό σαν συσκευή..χαρα μου που βοήθησα..και θα παω να δω για να το τεκμηριώσω..αύριο θα έχετε την απάντηση μου δύστυχος δεν είμαι στον ίδιο χώρο..????