Καλησπέρα σας.Μια μικρή βοήθεια,εκτός της υπόθεσης των ενημερώσεων τη άλλο πρόβλημα θα συναντήσει κανείς αν αγοραστή αύριο;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα σας.Μια μικρή βοήθεια,εκτός της υπόθεσης των ενημερώσεων τη άλλο πρόβλημα θα συναντήσει κανείς αν αγοραστή αύριο;
2 Отговора
Θα παρει κ Emui 9,1...οπου να ναι.. Δεν θα χεις θεμα... Απλα εγω θα σ προτεινα αν τ παρεις ν μεινεις με android 8.1.μ.εγω εκει τ χω αφησει κ τ κινητο πεταει (σφαιρα.. Κ μπαταρια 2 μερες γεματες) ... Οσο το χρησιμοποιώ πλεον γτ το χω σαν δευτερη συσκευη.. Απλα να σ πω οτι σε καθημερινη χρηση... Απλα πραγματα... Σοσιαλ.. Browsing... Δεν βλεπω καμια διαφορα απο το S9+ π εχω ως πρωτη συσκευη πλεον. Οσο για τις καμερες τις θεωρουσα πολυ καλες (για νυχτα... Μερα ολα ιδια ειναι)... Αλλα πλεον π εχω ως μετρο συγκρισης τ samsung.. Οκ.. Υστερει... Αλλα μπορεις ν βγαλεις κ στο σκοταδι πολυ καλες φωτος αρκει ν σαι ακινητος (αυτο ισχυει γ ολα τ κινητα παντως).
Αρχικά το ban δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες συσκευές οπότε το honor 8x είναι ασφαλής. Για μελλοντικές ενημερώσεις κανείς δεν ξέρει ακόμα.. Από εκεί και πέρα, είμαι κάτοχος του κινητού 4 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Θα σου πω μόνο για τα αρνητικά αφού αυτό ζητάς. Οι κάμερες του συνήθως είναι μιά χαρά αλλά σε κλειστούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού υστερούν και η σελφι είναι απλά μέτρια. Το ηχείο αν και παράγει καθαρό και ποιοτικό ήχο είναι χαμηλό σε ένταση. Αυτά είναι κάποια από τα αρνητικά του κινητού που τα συναντάς από την πρώτη μέρα και κατά την γνώμη μου δεν είναι τόσο σημαντικά. Το μεγαλύτερο αρνητικό εμφανίστηκε αφότου έκανα την τελευταία ενημέρωση σε android 9. 'Εχω γράψει πιό κάτω συγκεκριμένα το πρόβλημα αλλά επί της ουσίας από τότε που έκανα την ενημέρωση παρατήρησα μία μικρή πτώση στην ταχύτητα και μία μεγάλη πτώση στην διάρκεια της μπαταρίας!
Αν σκέφτεσαι να το πάρεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις το redmi note7 που είναι πιό φθηνό και καλύτερο ή να ανέβεις λίγο και να πας σε α50, ποκο!