La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

2 Răspunsuri

gi0rg00sk17589

Βασικά και σε χαμηλο φωτισμο βγαζει καλες με το night mode αρκει να μην ειναι.... Μαυρα σκοταδια (και τοτε αν δοκιμασεις με προ ρυθμισεις κ τ χεις ΕΝΤΕΛΩΣ ακινητο θα κανεις καλη δουλεια).... Επειδη εχω και s9 plus σε συγκριση μεταξυ τους (σε απλα μετριο φωτισμο καποιο μπαρ πχ οχι εντελως χαμηλο)...συνηθως βγαζει καλυτερες μαλλον λογω περισσοτερων mgpixel απλα ειναι τα γνωστα χρωματα της huawei.. Αλλαγμένα.. Δν ειναι οπως τ βλεπει τ ματι. Απλα μια σημειωση για το redmi note 7 επειδή τ εχω δει κ δοκιμασει μεσω γνωστων... Η καμερα του ειναι σιγουρα κατωτερη απο του 8Χ...ειδικα σε νυχτερινες... Κ με night mode... Απλα δν βγαζεις φωτο.. Είναι χαλι μαυρο. Για τα αλλα δυο δεν εχω αποψη. Θα σ βαζα μεσα κ το Honor 10.. Πιο καλο απο 8Χ αρκετα σε ολα...

Nume de utilizator
stelios.tagaras

Μετρια προς καλη σε γενικες γραμμες. Η πισω καμερα σε καλο φωτισμου βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες αλλα σε κλειστους χωρους και σε βραδινες ληψεις δεν παει καλα. Η σελφι μετρια επισης. Για καμερες κοιτα αλλου(redminote7, mia3, mi8lite) αν και σε αυτην την τιμη λιγο πολυ ολες οι συσκευες τα ιδια θεματα εχουν..

Nume de utilizator