Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους........ Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει τί ποιότητα ήχου παράγει το κινητό σε ακουστικά....... Πλησιάζει την ποιότητα του S9+ ή των lg ή μιλάμε για κατώτερη ποιότητα ήχου?. Είμαι μεταξύ των δύο κινητών και ως audiophile θα παίξει σημαντικό ρόλο για την επιλογή μου. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
2 Comentarii
Φίλε μου είχα ένα note 3 neo........ υπερευχαριστημένος ώσπου μια μέρα το κινητό άρχισε να κάνει ανεξέλεγκτα reboot...... αυτό ήτανε..... το κινητό δεν ξανάνοιξε ακόμη και μετά από 3 επισκέψεις σε τεχνικούς..... έχασα ότι είχα στο κινητό τα 4 τελευταία χρόνια...... τα πήρα και είπα δεν ξαναγυρνάω στην samsung...... Τότε έμαθα για την oneplus....... άρχισα να βλέπω και να διαβάζω για αυτή και την ερωτεύτηκα..... δεν είχα όμως τα χρήματα για το 5t και είπα θα περιμένω αλλά οι τιμές δεν πέφτουν στην oneplus...... Τώρα που μπορώ να αγοράσω με ξενέρωσε για τους ίδιους λόγους με εσένα και σκέφτομαι γιατί να μην πάω στο s9+ που με τιμολόγιο θα το πάρω 450€ και θα αγοράσω ένα από τα καλύτερα με αυτά που θέλω δηλ. ταχύτητα, ποιότητα, κάμερα, ασύρματη, audio jack, led notification, οθόνη και καλό hifi 32 bit/384khz, αξιοπιστία?????? με πολλά ερωτηματικά ..... αυτά θέλω αλλά πώς να την ξαναεμπιστευτώ..... και έτσι την ψάχνω αλλού...... αν και όσο ψάχνω τόσο μπερδεύομαι...... Έτσι λοιπόν οι επιλογές μου ρεαλιστικά είναι το s9+, το oneplus 6 όχι το 6t και το lg v30 το οποίο λόγω της άσχημης εμπειρίας μου με το Samsung με διώχνει μακριά (bootloop) ..... κατάλαβε με δεν θα αντέξω να χάσω πάλι 4 χρόνων φώτο, βίντεο αρχεία κλπ.......και λογικά θα μου πεις θα πας ξανά στην samsung..... δεν ξέρω και γι'αυτό γίνεται όλη η συζήτηση με το πρώτο να κερδίζει στα σημεία. Είμαι σίγουρος πως παίζει ρόλο και ότι τα δύο κινητά lg oneplus δεν τα έχω πάρει στα χέρια μου και αυτό ίσως θα μπορούσε να μου αλλάξει την εικόνα για αυτά. Κλείνω λοιπόν και ελπίζω να μην κούρασα πως κατευθύνομαι προς το samsung ακούγοντας φίλους που έχουν τα s7, 8,9 πως δεν έχουν προβλήματα πλην της μπαταρίας και ότι δεν θα αντιμετωπίσω ξανά τα ίδια. Ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα προκαταβολικά γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσα πραγματικά.
Τίποτα. Να σε ενημερώσω ότι σήμερα το G2 δεν ανοίγει. Είναι 3 ώρες τώρα που το κινητό είναι νεκρό.
Και επειδή χρειάζομαι ένα κινητό, θα καταφύγω μάλλον στο one plus γιατί κοιτάω πλέον τις επιδόσεις του κινητού. Ευχόμαι καλές αγορές και σε εσένα!