Καλησπερα. Εχω σκοπο να παρω το 6Τ απλα σκεφτομαι μηπως αξιζει να περιμενω λιγο να πεσει η τιμη του μιας και σε λιγο καιρο θα βγει το 7. Εσεις τι μου προτεινετε?Να περιμενω?Ξερετε ποτε περιπου θα βγει το 7 και ποσο περιπου θα πεσει η τιμη του 6Τ?
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπερα. Εχω σκοπο να παρω το 6Τ απλα σκεφτομαι μηπως αξιζει να περιμενω λιγο να πεσει η τιμη του μιας και σε λιγο καιρο θα βγει το 7. Εσεις τι μου προτεινετε?Να περιμενω?Ξερετε ποτε περιπου θα βγει το 7 και ποσο περιπου θα πεσει η τιμη του 6Τ?
1 Отговор
Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές της ONe plus δεν αλλάζουν πολύ... Και αυτό είναι καλό... Αν μπορείς να το πάρεις μέσα από το official store ακόμα καλύτερα... Καλύτερη εξυπηρέτηση...
ΕΠίσης η One plus είναι από τις εταιρείες που αξίζει να πάρεις το κινητό τους με το που βγαίνει το καινούριο μοντέλο.. Δηλαδή το One plus 6T είχε ίδια τιμή με το One plus 6.. To ίδιο θα ισχύει και με το 7...
Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το 6T δεν είναι κινητό που πρέπει να το έχεις υπόψη.. Θεωρώ το 6 ότι είναι πιο all around Κινητό.... Και μάλιστα υπάρχει site που το εχεί σε καλή τιμή και μάλιστα στο πιο εντυπωσιακό χρώμα της One plus...
https://www.onething.gr/shop/oneplus-6-4g-128gb-8gb-ram-dual-sim-silk-red-eu-2/
Γενικώς θα επέλεγα αυτό το κινητό μόνο αν ξανά έβαζαν την υποδοχή για ακουστικά και αν βελτίωναν την κάμερα τους... ΠΟλύ κακή κάμερα για τέτοια λεφτά... Πραγματικά το mi 8 παίζει να βγάζει καλύτερα βίντεο.. Επίσης δεν έχουν wide angle κάμερα... Κάτι τρομερά απογοητευτικό για κινητό του 2019... Και ξαναλέω... Αυτό είναι Κάτι που η LG το παρέχει απο το 2015...!
Καλές αγορές.
2 Коментара
Δηλαδη το 7αρι θα βγει στα χρηματα που ειναι το 6Τ τωρα?Στα 580 ευρω??Ξερουμε ποτε περιπου θα βγει το 7 και πια θα ειναι τα specs του?
Βλέποντας ότι το 6 βγήκε στην ίδια τιμή, +-30 ευρώ, με το 5Τ κ.ο.κ., υπολογίζω ότι πάνω κάτω έκει θα παίξει...
Τώρα η απάντηση για το 7, είναι λίγο προφητική.. Κρίνοντας από το backlash που είχε το 6Τ, θα επαναφέρουν το headphone jack... Αλλά όσες εταιρείες το έβγαλαν, δε το ξανα εμφάνισαν... Γενικώς απο specs να περιμένεις 8αρα και 10αρα ram και παίζει να φτάσει 512 η rom... Δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη κλασσικά και απίστευτα γρήγορη φόρτιση. Επίσης μάλλον θα βάλουν δίκτυο 5G και θα έχουν τον καινούριο επεξεργαστή(Η Samsung θα του προλάβει όμως)... Εμφανισιακά, άντε να μεγαλώσουν την οθόνη και να μικραίνουν τα bezzels... Όλα αυτά όμως λογικά θα πάνε στα 669ευρώ... Αλλά η μαγκιά τους που θα με κάνει να τρέξω στην Πολωνία να το πάρω , θα είναι αν με κάποιο τρόπο βάλουν led notification, headphone jack, wide angle camera, ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ και επιτέλους να έχουν πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης.... Συνήθως κάνουν κυκλοφορίες Μάιο Και Οκτώβριο...