Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mil_Var

@karpouzest
Ενδείκνυται για κάποιον πραγματικά αρχάριο με σχεδόν μοναδικό προσόν του αυτο που λέμε "μουσικό αυτί", και που τα ακούσματά του είναι κυρίως Ελληνικής (λαϊκής) μουσικής ;
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

karpouzest

Στο λινκ σε βγαζει σε ένα συγκεκριμένο θέμα ,Κοιτα κάτω να πας στην αρχική του ek 50 να δεις όλα τα θέματα και να ποστάρεις την ερωτηση

1 Σχόλιο

MilVar

Ηχοι, ρυθμοί, κλπ είναι απαραίτητα νομίζω στην περίπτωση μου - ηλικιακά κυρίως - για να "γλυκάνουν" την ενασχόλησή μου με το είδος. To be honest, το μπουζούκι είναι αυτό με το οποίο θά 'θελα να ασχοληθώ, αλλά αυτό προϋποθέτει ΚΑΙ το να ζείς μόνος... Με ένα όργανο σαν κι αυτά που συζητάμε, πέραν της λύσης που προσφέρουν τα ακουστικά, αποκτάς περισσότερες δυνατότητες και ανοίγεσαι και σε άλλα ακούσματα, αν έχει βέβαια δυνατότητες πέραν του κλασσικού πιάνου. Ετσι λέω αν κι εσύ πρέπει να ξέρεις περισσότερα...

Όνομα χρήστη
karpouzest

Αφού μιλάς για τέτοια μουσική θα σου πω πως εχει μόνο 3-4 τέτοια rythm styles ,όπως έγραψα στην αξιολόγηση ειναι συμβατό με το παλιο pa 50 και υπάρχουν πολλά σετ που μπορεις να κατεβάσεις ομως σου συνιστώ να κανεις μια έρευνα πριν τι υπάρχει τι ειναι δωρεάν ,ποσο κάνουν αν δεν ειναι ,και γενικά αν θα μπεις σε αυτήν την διαδικασία ,επισης τα σετ που μπορεις να κατεβάσεις ειναι σύνολο 96 με κάποια διαμόρφωση των 6 block επι 16 σετ,επειδη δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο αλλα έχω μια εντύπωση από κάποια ξένα φόρουμ ( μπορει να κανω λαθος ,ότι προς το παρών δεν μπορεις να κατεβάσεις ένα ρυθμό μόνο του αλλα ένα σετ των 16) μπορεις να μπεις στο σάιτ της korg στο φόρουμ του ek 50 και να ρωτήσεις αν ειναι ετσι ή οχι

http://www.korgforums.com/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=122609

Ετσι όπως βγαινει από το κουτί θα απογοητευτείς πιστεύω από την έλλειψη τέτοιων ρυθμών αφού σε ενδιαφέρει κυρίως αυτή η μουσική Μπορεις να δεις κάποια άλλη μαρκα σε oriental έκδοση ( να κοιτάξεις πάλι αν μπορεις να κατεβάσεις έξτρα styles )ή να πας στην ίδια σε μεγαλύτερο μοντέλο που εχει style creator (pa 300 ) δλδ να φτιάχνεις ρυθμούς και ήχους επισης μόνος σου,αν δεν εχεις περιορισμό στο budget

Για τα λεφτά του και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό ειναι ιδανικό για έναν αρχάριο και το προσόν που εχεις ειναι πολύ σημαντικό ,ειναι χάρισμα όπως ξέρεις ,ανάγνωση παρτιτούρας κτλ θα τα μάθεις διαβάζοντας και με εξάσκηση Ότι απορία εχεις ρώτησε :-)

6 Σχόλια

MilVar

Καλησπέρα. Και πάλι χρειάζομαι τη συμβουλή σου. Τί θα συνιστούσες μεταξύ :
- καινούργιου Korg EK-50 των € 330 περίπου, και - καλομεταχειρισμένου Korg Microarranger (4ετίας σε αδράνεια εδώ και 2χρόνια) με (συζητήσιμη) τιμή € 450 Το ερώτημα αφορά ΚΥΡΙΩΣ στα μηχανήματα, πέραν κόστους...
Και πάλι σε ευχαριστώ.

karpouzest

Να σου πω φίλε μου ότι τα μίνι πληκτρα που εχει το 2ο δεν καθολου καλή ιδέα για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις ,σαν δυνατότητες ειναι καλύτερο,αν και ίδια πολυφωνία με το ek 50 ,ομως σου ξαναλέω δεν στο προτείνω καθολου λόγω τον μίνι πλήκτρων ,τέτοια όργανα ταιριάζουν σε ήδη παίκτες που χρειάζονται την φορητότητα κτλ ,σε μίνι πληκτρα θα δυσκολευτείς διπλα να μάθεις κ πιστεύω θα σε απομακρύνει ή και θα θελήσεις να το δώσεις σύντομα

karpouzest

Η σκέψη για κάποιο stage ,ηλεκτρικό πιάνο πως σου φαίνεται ,θέλεις οπωσδήποτε ήχους ρυθμούς κτλ ?

e_ntoanidis

@karpouzest καλησπερα θελω να μου προτείνεις 1 καλο φορτιστη για το J7 2017 Ευχαριστω

Όνομα χρήστη