За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
ArgiroGio

Είμαι ανάμεσα σε αυτό το μοντέλο και στο crosswave pet pro. Έχω μακριά μαλλιά και θέλω να μην κολλάνε οι τρίχες που πέφτουν στο πάτωμα στη βούρτσα της σκούπας. Πόσο αποτελεσματικη είναι η crosswave 17132;

Потребителско име

3 Отговора

Konstantinos_Flokalis5204

Από την 17132 που είχα, στα δυο χρόνια κόπηκε ο σωλήνας κοντά στο πόδι και βραχυκύκλωσε με αποτέλεσμα να ρίξει το ρελε ..Κόστος ανταλλακτικού 120 ευρώ συν 50 το πάνω μοτέρ συν εργασία άρα ασύμφορη .Ήπια χρήση γενικά .

Потребителско име
-kostas-

Η crosswave pet pro εχει απλα ένα "καλαθάκι " για να καθαριζει ευκολοτερα ο καδος της απο κοντες τριχες ζώων τίποτα αλλο . Είναι πολύ καλή και δυνατή αλλα λόγο του νερού θέλει συνεχή φροντίδα ο κάδος σχεδόν μετά απο κάθε χρήση ιδικά αν εχεις γάτα που μαδάει πολύ . Αφήνει ενα φιλμ νερού που στεγνώνει άμεσα . Ρουφα και σχετικα μεγαλα σκουπιδια μισου εκατοστου.
Είναι "σφουγκαροσκουπα" πολυ καλη αν εχεις κατοικίδιο και οχι μονο για καθημερινή καθαριότητα , σκούπισμα απολύμανση γυάλισμα σε 5 λεπτα 80 τετραγονικα , 2 καθαρισμα καδου (με κατοικίδιο). Είναι σχετικά ακριβή αφού κάνει μόνο πατώματα.

Потребителско име
Потребителско име