La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Mythozz

Παιδιά, συνδέεται με το Xiaomi Mi Home? το MI Gateway δηλαδή της Xiaomi? Βλέπει καμία συσκευή της; (λάμπες, σκούπες, αισθητήρες)??

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

cvellios29

Κανονικά αλλά εμένα για να δουλέψει έβαλα στο mi home region Ινδονησία αλλιώς δεν έβλεπε συσκευές!

1 Comentariu

elit26625

Εμένα οτι region και να βαλω δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την alexa..

Nume de utilizator
soraya montenegro

Οπως ακριβως τα ειπε ο φιλος gkougkoulis, απλα χρειαζεται λιγο παραπανω ψαξιμο απο αυτο σε μερικες συσκευες. Αυτο που χρειαζεσαι γενικα σε αρκετες συσκευες ειναι το amazon echo compatible, το οποιο δεν το εχουν ολα. Τωρα βασει του amazon το συγκεκριμενο skill υποστηριζει "Devices compatible with Alexa: Mi LED Smart Bulb, Mi Air Purifier, Mi Home Security Camera, Mi Smart Plug". Επισης απ οσο ξερω λειτουργουν και ολα τα aqara της xiaomi. Επισης εχω διαβασει θεματα με CN και EU servers και γενικα οτι το gateway μια δουλευει μια οχι. Οποτε καλο ειναι να κοιταξεις λιγο παραπανω τα specifications για να εισαι 100% καλυμμενος. Απο εκει και περα, οπως τα ειπε και ο φιλος, λειτουργει.

Nume de utilizator
gkougkoulis

Ναι γινεται. Αν κανεις και μια αναζητηση θα δεις οτι πολλοι το εχουν κανει.
Open Alexa app, search "Mi Home" skill and enable it by signing in with the same ID you used in "Mi Home" app.
Και ελεγχεις τις συσκευες σου μεσω του echo.

Nume de utilizator