Eίμαι ανάμεσα σε αυτό και στο google home.Είναι κανείς που να τα έχει δουλέψει και τα δυο να μας πει 2 λογάκια, τα υπέρ και τα κατα του καθενός?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Eίμαι ανάμεσα σε αυτό και στο google home.Είναι κανείς που να τα έχει δουλέψει και τα δυο να μας πει 2 λογάκια, τα υπέρ και τα κατα του καθενός?
1 Răspuns
Κατέβασε το άμαζον Αλέξα στο κινητό σου και το google assistant και δοκίμασέ τα. Τό αμαζον έξι 3 έχει καλύτερο ηχείο και επίσης έχει και έξοδο καρφί για σύνδεση με άλλα ηχεία ή ηχοσυστήματα. Το google home έχει καλύτερες απαντήσεις σε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Εγώ επέλεξα το ΕΚΟ γιατί έχει καλύτερη συνεργασία με εφαρμογές για smart home
12 Comentarii
Αν θα πάρω Google θα πάρω το nest που έχει έξοδο mini Jack. Κατέβασα την εφαρμογή Google home και έκανα σύνδεση με τις συσκευές μου και τα λειτουργώ όλα με το ταμπλετ μου. Μου αρέσει που βλέπει ότι έχει σχέση με το Google (crhromecast, Google calendar κτλπ) To echo dot 3 έχει συνεργασία με chromecast? Αν κατεβάσω μπορώ προσωρινά να δουλέψω τις συσκευές μου από το ταμπλετ?
Εγώ έχω τις συσκευές μέσα στη εφαρμογή της αμαζον Αλέξα και δουλεύουν κανονικά . Και για κάποιες λάμπες κλπ που δεν έχει υποστήριξη build in , κατεβάζεις κάποια skills όπως λέγονται από το επίσημο Αλέξα στορ και τις βλέπει τις συσκευές . Εγώ χειρίζομαι φώτα και πρίζες με το dot μια χαρά . Έχω και την google assistant στο κινητό βέβαια αφού χρησιμοποιώ αντροιτ
Κατέβασα και τις 2 εφαρμογές αλλά νομίζω είναι πιο εύκολα στο google.Καταρχήν οτι του λεω και οτι μου λέει τα βλέπω γραμμενα και βλέπω τι λάθη γίνεται ενω με την alexa καποιες φορές δε καταλαβαίνω τι λέει..Μου φαίνεται πιο σίγουρο το google.Επίσης ένα άλλο είναι στο google έκανα μεταφορά όλες τις συσκευές που είχα στο smartlife μονο με το κωδικό μου..Στην alexa δε το βρήκα ακόμη..Βέβαια ακόμη το ψάχνω με την alexa..
Μοες μέσα στην εφαρμογή της αλεξα . Πατά στις παύλες πάνω αριστερά και πήγαινε skills. Εκεί ψαξε την εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι Συσκευές σου . Smart life δλδ. Και κάνε το skill enable. Μετά θα σ ζητήσει να κανείς λινκ το account του smartlife και έτοιμος .
Ναι όντως γίνεται αυτό με τα skills, ευχαριστώ πολύ! Κάτι τελευταίο, ξέρεις αν γίνεται να του γράφω η αυτά που λέει να τα βλέπω όλα γραπτώς?
Δεν νομίζω ότι γίνεται στην αλεξα αυτό .
Πάντως να ξέρεις και ποιοτικά σαν ηχείο είναι πιο δυνατό και πιο μπασατο από το μικρό της google . Και στα συν η έξοδο 3.5mm για σύνδεση με μεγάλα ηχεία ... Εγώ παράγγειλα και δεύτερο , για την κουζίνα για μα μπορώ να Βάσω καμία μουσική να χειρίζομαι λάμπες και να βαζω timer όταν μαγειρεύω . Επίσης αν έχεις 2 3 echo dot , έχεις την δυνατότητα να τα κανείς όλα να παίζουν ταυτόχρονα μουσική στο σπίτι ... σε κάθε δωμάτιο . Η σε συγκεκριμένα δωμάτια . Και τα routines είναι τρομερά αν έχεις συσκευές smarthome
Ναι έχεις δίκιο, της alexa έχει πιο ωραίο interface και μου φαίνεται πιο παραμετροποιήσιμο! Από συγκρίσεις έχω καταλάβει και εγώ ότι είναι είναι πιο ποιοτικό το echo. Απλά επειδή δουλεύω χρόνια εφαρμογές της Google πρέπει να δω αν θα μπορώ να τις χρησιμοποιώ μεσα από την εφαρμογή της alexa. Χρησιμοποιώ πολύ το callendar της Google και θέλω να δω αν μπορώ να καταχωρώ εκεί αυτά που θέλω.,λογικά αυτό γίνεται.. Αυτό που μου άρεσε είναι κάποιος που δε ξερει πολύ καλά αγγλικά βλέπει γραπτώς τι γράφει και τι λέει το Google. Αν γίνεται αυτό στην εφαρμογή της alexa ενημέρωσε με σε παρακαλώ, κοίτα το αν μπορείς...
Ψαξτο λίγο να κανείς την καλύτερη δυνατή επιλογή . Πάντως κ εγώ δέκα χρόνια google δουλεύω . Σκέψου αν συνδέσω τα account μου διαβάζει και τα email ... βέβαια στα ελληνικά έχει ένα θέμα ... τα ξένα τα διαβάζει κανονικά ... αυτό που λες με το ότι βλέπεις , στο ηχείο , είτε το google είτε το echo δεν θα βλέπεις , απλά θα μιλάς , όποτε αυτό έχει νόημα μόνο αν θα πάρεις τα πιο ακριβά με τις οθόνες ... που και εκεί δεν ξέρω αν το google δείχνει τι λες , δεν το έχω ψάξει ...
Σωστό αυτό που λες, απλά καμία φορά το βράδυ που κοιμούνται μπορώ να γράψω στο Google και να κάνει τη δουλειά που θέλω, μόνο εκεί μπορεί να φανεί κάπως χρήσιμο.Τώρα θα μου πεις αν έχεις το τηλέφωνο - ταμπλετ στα χέρια κάνεις ότι θες και χωρίς τη βοήθεια της εφαρμογής...παντως με το callendar το βρήκα, έκανα καταχωρήσεις κανονικά στο ημερολόγιο μου... Θα το κοιτάξω και θα δω, ευχαριστώ και πάλι!
Η Αλέξα έχει το wisper mode . Δεν δουλεύει στην εφαρμογή αλλά μόνο στο ηχείο ... Όταν της ψιθυρισεις , ψιθυρίζει κ αυτή . Το έχω δει χρήσιμο σε τέτοιες περιπτώσεις .
Απλά να τι έχεις υπόψη σου ...
https://youtu.be/TXobpMrpo2A
Ωραία! Θα τα ζυγίσω και θα το δω, σκέφτομαι μήπως πάρω την alexa και έχω παράλληλα και την εφαρμογή του Google home ώστε να το χρησιμοποιώ και από το ταμπλετ-τηλεφωνο...επίσης Netflix, youtube παίζει σωστά? Ξέρεις αν θα πάρει κάποιο από αυτά ελληνικά?
Καλησπέρα και καλή χρονιά.