Καταστρέφει τγν ποιότητα της τρίχας;Επίσης για να διατηρηθεί το χρωμα γίνεται εφαρμογή σε κάθε λούσιμο;
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Καταστρέφει τγν ποιότητα της τρίχας;Επίσης για να διατηρηθεί το χρωμα γίνεται εφαρμογή σε κάθε λούσιμο;
1 Răspuns
Όχι, καθόλου δεν την καταστρέφει, ίσα ίσα που ειναι πολυ ενυδατική! Απλά για να πιάσει το χρώμα θα πρέπει τα μαλλιά σου είτε να έχουν ντεκαπάζ είτε να είναι πολύ ανοιχτά ξανθά. Εγω την κάνω εναλλάξ με την ροζ βαφή μου, για να τονώσω το χρώμα όταν έχει ξεθωριάσει, καθώς έτσι κρατώ το ροζ χρώμα περισσότερο και μου βγαίνει πολύ οικονομικα
3 Comentarii
Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις μια φωτογραφία να δω πως είναι?εγώ έχω ξανθό μαλλί με ντεκαπαζ...
Μπορώ να σου στείλω αλλά το δικό μο μαλλί ειναι ήδη βαμμένο ροζ και βαζω την μάσκα όταν ξεθωριάζει, δεν ξέρω πώς θα γινόταν αν το έβαζα κατευθείαν σε ντεκαπαρισμένο. Εξαρτάται το αποτέλεσμα που θες αλλα να σου πω μπορεις απλά να πάρεις μια βαφή ροζ της directions και να την αραιώσεις με πολύ (πάρα πολύ) μαλλακτικό για να γίνει ενα απαλό ροζ και να βγει το ίδιο αποτέλεσμα, που θα ειναι παστέλ και δε θα κρατάει πολύ. Ουσιαστικά και αυτή η μάσκα αυτό ειναι, μαλλακτικό με χρώμα
Άμα δεν σου κάνει κόπο στείλε μου αμα μπορείς.. Ευχαριστώ...Εγώ είχα πάρει την βαφή lorvenn
Lorvenn Beauty Color Pastels 95.38 Περίδοτο και μου κρατάει πάνω από 1 μήνα...
https://images.app.goo.gl/2oNURU1uTTM8VYnSA στην φωτογραφία που σου έστειλα Έιμαι εγώ.