Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

4 Antworten

Benutzername
nikoskarnavos4

Το ότι η συσκευή με τα 198Ε που έχει σήμερα αναμφίβολα αξίζει είναι σίγουρο.
Εσύ την αγόρασες?

Benutzername
Scorpionste

Κατά τη γνώμη μου στην κατηγορία έως 200€ είναι η καλύτερη επιλογή. Διπύρηνος επεξεργαστής, 768MB RAM, ικανοποιητική κάμερα στα 5MP, 4" οθόνη, μπροστινή κάμερα, αρκετά καλή διάρκεια μπαταρίας (εξαρτάται κι από τη χρήση που θα του κάνεις), αναβαθμίσιμο σε Jelly Bean. Μία πολύ αξιόλογη πρόταση από τη Samsung, σε αντίστοιχη τιμή μπορείς να βρεις διάφορα Sony Xperia (U, J, Go), τα οποία όμως είναι κατώτερα σε τεχνικά χαρακτηριστικά και κατά τη γνώμη μου και σε λειτουργικότητα από το S Advance . Συγκριτικά και με το S3 mini δεν έχουν πολλές διαφορές (το S3 mini έχει 1GB RAM) και έχουν 60€ διαφορά στην τιμή, κυρίως λόγω του ονόματος S3. Για το αν πρέπει να επιλέξεις το συγκεκριμένο κινητό ή κάτι ανώτερο και πιο ακριβό, εξαρτάται από τη χρήση που θέλεις να του κάνεις. Για απλή καθημερινή χρήση (τηλέφωνο, μηνύματα, browsing, παιχνίδια, φωτογραφίες, facebook, viber, skype κλπ) είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητική επιλογή. Σε λίγο ψηλότερη τιμή υπάρχουν και τα Sony Xperia P και HTC Desire X, αν θες να ρίξεις μια ματιά ως εναλλακτικές.

1 Kommentar

nikoskarnavos4

Το Desire X,είναι από το καλύτερο για πολλούς λόγους με ένα
σημαντικό μειονέκτημα. Το HSDPA του είναι 7.2 Mbps έναντι των s adv kai xp p

Benutzername

8 Kommentare

ΜαριαΖ

γιατι δεν εχει καλη κεραια χανει σημα κλησεις μονο για σερφαρισμα κανει

nikoskarnavos4

Μαρία σε πολλά chat rooms(gsmarena)δεν υπάρχει θέμα σήματος.
Όταν με wifi σερφάρεις χωρίς πρόβλημα πως χάνεις την κλίση?
Εννοείς ότι η ενώ μιλάς σταματάει η κλίση γιατί χάνει το σήμα η συσκευή?

ΜαριαΖ

σε αναμονη χανει κλησεις δε εχει ενδειξη σηματος Μου εχουν δοσει 4 διαφορετικες συσκευες

nikoskarnavos4

Και οι 4 συσκευές παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα?Αν κατάλαβα καλά
σε καλούν και δεν χτυπάει η κλίση?

ΜαριαΖ

για να καταλαβεις... αγορασα το κινητο τον Δεκεμβριο απο ΧΧΧ και παρουσιασε το προβλημα που περιεγραψα πιο πανω εκ τοτε μου εχουν αλλαξει αλλες 3 συσκευες με το ιδιο προβλημα και τελος μου ειπαν πως θα αλλαξουν την πλακετα εσωτερικα και δεν το δεχτηκα και ακομη ειμαι με δανικη συσκευη !!!!!

nikoskarnavos4

Ατυχή κατάσταση μετά από 4 συσκευές δεν θα μπορούσα να την πω.
Όπως θα έχεις διαβάσει όμωςτα σχόλια εδώ και στο αρένα δείχνουν ότι η
συσκευή για τα λεφτά που έχει τώρα είναι πάνω του μετρίου και προς καλή.

Benutzername