За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
therion13

και τα δυο κινητα μ'αρέσουν πολύ, εχουν και ίδιο cpu και gpu οπότε σε επιδόσεις θα είναι το ίδιο. (τωρα για 200MB διαφορά ram δε νομίζω να έχει διαφορά) και ι διαφορα είναι στα 30 ευρό αλλά το sony έχει λιγο καλύτερη οθόνη και εχει και ένα μικρό Scratch-resistant glass. αλλα δε ξέρω πιο θα αντέχει περισσότερο σε πεσίματα. αξίζει για 30 ευρό να πάρω το samsung;
Θα ήθελα πολύ κάποιος να με βοηθήσει στο δίλημμά μου.

Потребителско име

2 Отговора

themosrazr

Σονυ π γιατι έχει πολύ καλύτερη κάμερα κ ειναι πιο νεο μοντελο απο οτι το αλλο.. το σαμσουνγκ δεν θα παρει 4.1 ενώ το σονυ μαλλον ναι...

1 Коментар

therion13

Για αυτό που λες και τα δύο πλέον χρησιμοποιούν την έκδοση 4.1 jelly bean, τελικά το Sony θα πάρω για να βγάζουμε και καμία σωστή φωτογραφία

Потребителско име
me_lene_mariam

Κοιτα,τωρα απο αυτα τα 30 ευρω διαφερουν τα κινητα.Το Sony Xperia P λενε πως ειναι σαν υπολογιστης και ειναι παρα πολυ γρηγορο.Η καμερα ειναι πολυ καλη(8 μεγκαπιξελ!!!!) και μπορεις να διαλεξεις μια μεγαλη γκαμα παιχνιδιων και εφαρμογων.Επισης η μπαταρια του κρατα για πολυ καιρο... Ειναι πολυ καλυτερο απο το Samsung i9070 Galaxy S Advance καθως σου παρεχει περισσοτερες δυνατοτητες.

1 Коментар

therion13

Ναι μάλλον το sony π θα πάρω μιας και είναι πιο γρήγορο γιατί δεν είμαι τύπος που αγοράζει συνέχεια κινητά. Αυτο που έχω τωρα το έχω εδώ και 4 μιση χρόνια και θα ήθελα να μου πάει και το Sony αλλα 3 τουλάχιστον. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Потребителско име