Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
KILNIK

Καλησπέρα παιδιά. Έχω στην κατοχή μου εδώ και μια εβδομάδα το redmi note 7 32GB το πήρα καινούργιο όχι μεταχειρισμένο, και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα. Δηλαδή σε κάποια σημεία στα ίδια σημεία δηλαδή που με την προηγούμενη συσκευή της πλάκας ένα neffos δεν είχα κανένα απολύτως θέμα με το σήμα, τώρα με το note 7 υπάρχει πρόβλημα. Να διευκρινίσω ότι cosmote είχα και εξακολουθώ να έχω ακόμα. Σε αυτά τα σημεία που αναφέρομαι έχω δύο τρείς γραμμές ένδειξη σήματος . Αλλά και παλι μου έρχονται μυνήματα κλήσεων που με έχουν καλέσει. Επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι οταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα και καλέσω η με καλέσουν χάνεται το 4g και εμφανίζεται ξανά όταν κλείσω το τηλ. Έχει προκύψει σέ κάποιον κάτι παρόμοιο; Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα γενικά σε όλα αυτά; Ευχαριστώ!

Benutzername

3 Antworten

Benutzername
Nikos_S96

Δεκέμβριος 2020 και εσύ πήρες παλιό τηλέφωνο; μπορούσες να πάς στο note 8 ή στο note 8 Pro, ή στο note 9S...Όπως και νά'χει το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει είναι το VoWiFi και το VoLTE το οποίο κάνει την δουλειά που είπες...δηλαδή κλήση και δεδομένα ανοιχτά...θεωρητικά πάντα

1 Kommentar

KILNIK

Ο λόγος που πήρα αυτό το τηλέφωνο αν και παλιό όπως λες σίγουρα, αλλά πολύ καλύτερο από αυτό που είχα, είναι γιατί μου το έδωσε ένας φίλος σε τιμή πάτωμα που το είχε πάρει πριν ένα χρόνο δωρεάν με την ανανέωση συμβολαίου, και το είχε σφραγισμένο στο κουτί του. Σε άλλη περίπτωση θα έπαιρνα ένα από τα μοντέλα που είπες. Όσο αφορά για τα δεδομένα θα το δω. Σ' ευχαριστώ.

Benutzername
soa008

1) Ετσι ειναι η συσκευη με το σημα. 2) Δεν γινεται να κανεις τηλεφωνο και να εχεις ανοιχτα δεδομενα. ΕΚφυσεως δεν σε αφηνει το δικτυο

1 Kommentar

KILNIK

Τουλάχιστον τώρα γνωρίζω ότι η συσκευή έτσι θα είναι στο εξής με το σήμα. Σε ευχαριστώ!

Benutzername