Χωραει μεσα ενα mavic 3 pro 4 μπαταριες rc pro 3 φακους απο Sony μια Sony A7 2 μπαταριες καμερας 1 λαπτοπ μαζι με τον φορτιστη του φιλτρα και καλωδια?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Χωραει μεσα ενα mavic 3 pro 4 μπαταριες rc pro 3 φακους απο Sony μια Sony A7 2 μπαταριες καμερας 1 λαπτοπ μαζι με τον φορτιστη του φιλτρα και καλωδια?
3 Răspunsuri
Αυτά που έγραψες... Χ3 πιστεύω τα χωράει χαλαρά!!!!!!!!!! Απίστευτη!!!!!!... Εγώ τοποθετώ 3 σώματα με τους φακούς επάνω!!!!!!! (24-105 f4) οι φακοί!!!! 1 DJI MINI3 με το χειριστήριο και 3 μπαταρίες, επιπλέον 6-7 μπαταρίες για της κάμερες! καταγραφικό ήχου! μια OSMO με το τριποδάκι της, συν μπαταρία δεύτερη! ένα ακόμα τρίποδάκι μανφρόντο! Ένα ακόμα 50άρι φακό! Μια Sony handycam με 3 μπαταρίες!, μίνι φωτάκι Άπουτουρ! 4 θήκες με 16 μπαταρίες ΑΑ!!! Επιπλέον ταινίες σχράτς!, δετικά! και πολλά άλλα μικροαντικείμενα συν του οτι δένει ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!! εξωτερικά με τα λουριά το DJI ronin-s που είναι και "ματσούκι"!!!!!! Τώρα, τι άλλο να θέλω να χωρέσει!!;;;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ!!!!
Αν τα ταχτοποιήσεις σωστά με τα χωρίσματα θα σου μείνει χώρος για άλλα τόσα! Εγώ έχω μέσα: dji mini 2 fly more combo - fujifilm x-t5 - fujifilm x-t3 (2τεμ) - 3 μικρούς φακούς fuji (16f2.8, 23f2, 50f2) - 1 μεγάλο φακό fuji xf80f2.8 - power bank - GoPro 10 media mod - 1 μικρό φωτιστικό Yongnuo - μπαταρίες για όλα ( 2 έξτρα μπαταρίες για την x-t5, 4 μπαταρίες για τις 2 x-t3, 3 μπαταρίες για την GoPro, και μία μεγάλη για το φωτιστικό - χωράνε και τα προσωπικά μου αντικείμενα μέσα (γυαλιά, πορτοφόλι κλπ) - ξέχασα και ένα μικρό μικρόφωνο Rode. Με όλα αυτά δεν παίρνω λάπτοπ μαζί μου γιατί θα πιέζεται, αλλά χωράει άνετα ένα MacBook Pro 16. Είναι σχετικά ακριβή αλλά τα αξίζει και ίσως να είναι και μόνα χρήματα που δεν θα μετανιώσεις που έδωσες για τα φωτογραφικά!