La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
dtzankatian

Χωραει μεσα ενα mavic 3 pro 4 μπαταριες rc pro 3 φακους απο Sony μια Sony A7 2 μπαταριες καμερας 1 λαπτοπ μαζι με τον φορτιστη του φιλτρα και καλωδια?

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

gkaraferis77

Αυτά που έγραψες... Χ3 πιστεύω τα χωράει χαλαρά!!!!!!!!!! Απίστευτη!!!!!!... Εγώ τοποθετώ 3 σώματα με τους φακούς επάνω!!!!!!! (24-105 f4) οι φακοί!!!! 1 DJI MINI3 με το χειριστήριο και 3 μπαταρίες, επιπλέον 6-7 μπαταρίες για της κάμερες! καταγραφικό ήχου! μια OSMO με το τριποδάκι της, συν μπαταρία δεύτερη! ένα ακόμα τρίποδάκι μανφρόντο! Ένα ακόμα 50άρι φακό! Μια Sony handycam με 3 μπαταρίες!, μίνι φωτάκι Άπουτουρ! 4 θήκες με 16 μπαταρίες ΑΑ!!! Επιπλέον ταινίες σχράτς!, δετικά! και πολλά άλλα μικροαντικείμενα συν του οτι δένει ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!! εξωτερικά με τα λουριά το DJI ronin-s που είναι και "ματσούκι"!!!!!! Τώρα, τι άλλο να θέλω να χωρέσει!!;;;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ!!!!

Nume de utilizator
Μαρκόπουλος Τάκης

Αν τα ταχτοποιήσεις σωστά με τα χωρίσματα θα σου μείνει χώρος για άλλα τόσα! Εγώ έχω μέσα: dji mini 2 fly more combo - fujifilm x-t5 - fujifilm x-t3 (2τεμ) - 3 μικρούς φακούς fuji (16f2.8, 23f2, 50f2) - 1 μεγάλο φακό fuji xf80f2.8 - power bank - GoPro 10 media mod - 1 μικρό φωτιστικό Yongnuo - μπαταρίες για όλα ( 2 έξτρα μπαταρίες για την x-t5, 4 μπαταρίες για τις 2 x-t3, 3 μπαταρίες για την GoPro, και μία μεγάλη για το φωτιστικό - χωράνε και τα προσωπικά μου αντικείμενα μέσα (γυαλιά, πορτοφόλι κλπ) - ξέχασα και ένα μικρό μικρόφωνο Rode. Με όλα αυτά δεν παίρνω λάπτοπ μαζί μου γιατί θα πιέζεται, αλλά χωράει άνετα ένα MacBook Pro 16. Είναι σχετικά ακριβή αλλά τα αξίζει και ίσως να είναι και μόνα χρήματα που δεν θα μετανιώσεις που έδωσες για τα φωτογραφικά!

Nume de utilizator
Film_Crew

Εάν τα διαχωρίσεις σωστά με τα dividers χωράει ίσως και 2η camera και έξτρα accessories μαζί με αυτά που είπες.

Nume de utilizator