Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kstrz

Θα σε έχω κούρασει με τόσες πολλές ερωτήσεις απλά δεν ξέρω και πάρα πολλά από hardware.Η τελευταία μου ερώτηση είναι ότι η μητρική που έχω (asrock b450m pro4)δεν υποστηρίζει την τρίτη γενιά των ryzen δηλαδή με λίγα λόγια υποστηρίζει μονο επεξεργαστές zen,zen+Αν κάνω bios update πρόκειται να υποστηρίξει τους ryzen τρίτης γενιάς;;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

PrimusSpectrum

Ναι, κατα πασα πιθανότητα θα χρειαστει καποιο bios update για να δει τον 3600 που θες να βάλεις καθώς απ' οσο ξερω λιγες μητρικές το έχουν ηδη. Δεν ειναι κατι βέβαια. Εφόσον έχεις ηδη ryzen 2ης γενιάς μπορείς να το κάνεις και μόνος σου και μετά να κουμπωσεις τον 3600 και θα τον αναγνωρίσει, αλλιώς αν δεν θες να ασχοληθείς το πας σε ενα οποιοδήποτε κατάστημα και στο κάνουν εκείνοι άμεσα
Σημείωση : Αν επιχειρήσεις μόνος σου το update πρόσεξε να ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες που αναγράφονται στο site της asrock και να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα κατα τη διαδικασία (πχ διακοπή ρεύματος) καθώς αν συμβεί κατι τέτοιο ειναι πολύ πιθανό να αχρηστευθει ολόκληρη η μητρική και να πρέπει να τρεχεις μετα (αυτος ειναι και ο λόγος που δεν πειράζουμε γενικά το bios αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος)

2 Σχόλια

kstrz

Οκ ευχαριστώ πάρα πολύ.Αν πάρω την super ποιά υλοποίηση να διαλεξω της gigabyte ή της msi?

PrimusSpectrum

Για την υλοποίηση δεν το εχω ψαξει πολύ, αλλα εγω με την 1060 windforce της Gigabyte ειμαι πολύ ευχαριστημένος και απ'οτι εχω δει η Giagabyte ειναι αρκετά καλή επιλογή γενικά. Τώρα περα απο κάποια μικρα πραγματάκια (rgb ,σχεδίαση κτλ) το πρώτο πράγμα που κοιτάω οσον αφορα την υλοποίηση, ειναι το σύστημα ψύξης ωστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία και να μην κανει θόρυβο όσο λειτουργεί κατι το οποίο το πετυχαίνουν οι κάρτες της GB. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ιδέες ομως ειναι πανω κατω τα ίδια

Όνομα χρήστη