Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
perok_21

Κάνω γερμανικά από το σχολείο,το Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω πρώτη λυκείου. Είμαι αυτοδίδακτος στα γερμανικά πέρα από αυτά που μας διδάσκουν στο σχολείο,αλλά δεν ξέρω σε τι επίπεδο είμαι. Πιστεύω Α2-Β1. Προσπαθώ να αποκτήσω μια καλή γνώση στα γερμανικά χωρίς να κάνω ιδιαίτερα κτλ. Αξίζει αυτό το βιβλίο;

Benutzername

3 Antworten

ngitop

Ναι, αξίζει. Νομίζω είναι το καλύτερο βιβλίο γραμματικής από ελληνικό εκδότη.

Benutzername
Areti_Prentza

υπάρχει και το αντίστοιχο βιβλίο ασκήσεων που το συνοδεύει και θεωρώ είναι απαραίτητο σε συνδυασμό με τη γραμματική γιατί ναι μεν η γραμματική είναι πολύ καλή αλλά ειδικά αν είσαι αυτοδίδακτος είναι ένας λόγος παραπάνω που πρέπει να πάρεις το βιβλίο ασκήσεων (Das große deutsche Übungsbuch) το οποίο στην αρχή του περιλαμβάνει και ένα τεστ όπου μπορείς να ελέγξεις το επίπεδό σου
τις απαντήσεις των ασκήσεων μπορείς να τις ελέγχεις, αν πατήσεις στο Ίντερνετ «Das große deutsche Übungsbuch Lösungen“ θα σου εμφανιστεί ένα αρχείο pdf με τις λύσεις όλων των ασκήσεων του βιβλίου
βέβαια αν είσαι αυτοδίδακτος απαραίτητα πρέπει να πάρεις και βιβλία λεξιλογίου αλλά γενικά σα γραμματική αξίζει ναι, θεωρώ είναι πιο ολοκληρωμένη από κάποιες άλλες και ταυτόχρονα πιο απαιτητική, σίγουρα θα πρότεινα αυτή σα πρώτη γραμματική

Benutzername
Katerina*

Αυτό το βιβλίο είναι το Α και το Ω των γερμανικών. Χρησιμοποιείται από αρχάριο μαθητή έως τον καθηγητή τον ίδιο. Δεν νοείται να μην το έχεις! :)

Benutzername