Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
odysszaxos

Γιατι ειναι τοσο οικονομικη η συγκεκριμενη υλοποιηση;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Dimitrios_MacedoniaGR

Γιατί είναι blower, που σημαίνει πως βγάζει τον αέρα έξω από το κουτί (κάτι θετικό), άλλα έχει μικρό heatsink , και μόνον ένα ανεμιστήρα, ο οποίος κάνει και περισσότερο θόρυβο όταν ανεβάσει στροφές. Με λίγα λόγια χειρότερο σύστημα ψύξης. Εάν όμως κάνεις undervolting, κάτι που πλέον γίνετε αυτόματα με το πρόγραμμα radeon amd, τα πράγματα πάνε καλύτερα.

4 Σχόλια

odysszaxos

Να σαι καλα , απλα εγω αναφερομουν σε μια λανθασμενη τιμη που την εβαλε ενα καταστημσα πριν μια βδομαδα περιπου (260 αν θυμαμαι καλα) και απορησα. Για τα 310+ που ειναι τωρα δεν υπαρχει αμφιβολία.

ogr

Το blower δεν είναι χειρότερο σύστημα ψύξης, απλά είναι για άλλες εφαρμογές. Αν θες μια κάρτα, δεν παίρνεις blower. Aν βάλεις όμως 3 κάρτες με blower, η θερμοκρασία του κουτιού δε θα ανέβει πολύ, ενώ αν βάλεις 3 κάρτες με απλούς ανεμιστήρες, η θερμοκρασία θα ανέβει τόσο που θα πέσουν οι επιδόσεις κατακόρυφα και θα βγει πρόβλημα και σε άλλα υποσυστήματα. Όλες οι σοβαρές λύσεις για επαγγελματικές εφαρμογές δουλεύουν στο στυλ του blower, σε servers κλπ. Ροή αέρα και όχι ανακύκλωση, και πολλές φορές δεν υπάρχει κανένας εσωτερικός ανεμιστήρας.

Saqhs

Βασικά έχω διαβάσει σε ξένο σαιτ προβλήματα με μπλε οθόνες από την συγκεκριμένη κάρτα..Γι αυτό θεωρώ ότι έχει τέτοια τιμη..Επειδή την κοιτούσα είναι η πιο οικονομική υλοποίηση της Vega 56,αλλά ίσως φταίει και το ότι έχει αυτά τα προβλήματα..

nikos2128

Τόσο την είχε... Εγώ την πήρα 230 δεν έκαναν λάθος.. Απλά επειδή θεωρείται μια πολύ καλή mining card (bitcoin) στην τιμή που ήταν τις άρπαξαν αμέσως, έτσι ανέβηκε ξανά η τιμή της

Όνομα χρήστη