За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
George_Ka

Την αγορασα 240, flashara Vega 64 Air Boost bios, εβαλα Kryonaut, πηγα την hbm στα 1100mhz σταθερα και ο πυρηνας clockarei μεχρι 1712mhz. Ναι το pc κινδυνευει να απογειωθει, κανει ΠΟΛΛΥ θορυβο, στα 220w tdp οι θερμοκρασιες ειναι ~75 βαθμους, το hot spot δεν εχει ξεπερασει τους 90 σε furmark. Μπορω να τρεξω 4k games medium-high settings 60fps, προς το παρον δεν υπαρχει καλυτερο vfm στην αγορα.
Εφαγα πολλες μερες και ακομα περισοτερα crash και bsod μεχρι να την φερω στα ισα της, αλλα στην τελικη αξιζει καθε ευρω. Δεν ειναι plug and play καρτα και καταναλωνει πολλυ ρευμα.

Потребителско име

1 Отговор

dicker_parker

Ποια να πάρω rtx 2060 η την vega; vega θέλω να πάρω αλλά ρε φίλε αυτό το uv με αγχωνει πολύ και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να κάνω.

8 Коментара

George_Ka

Κοιτα αμα θελεις απλα μια καρτουλα να παιζεις παιχνιδια χωρις crashes με καλα drivers, παρε Nvidia. Θα δωσεις κατι παραπανω αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και δεν θα πολυασχοληθεις. Η 2060 επισης καταναλωνει πολλυ λιγοτερο ρευμα. Ζυγισε τα και παρε κατι να καλυπτει τις αναγκες σου, ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, και οι 2 καρτες καλες ειναι.

dicker_parker

Αν πάρω την rtx 2060 single fan της palit λες να έχω θέματα με θερμοκρασία; αλλιώς μια άλλη λύση είναι και η 1660ti

Dimitrios_MacedoniaGR

Η 1660ti είναι μεγάλη μπούρδα, είναι κρίμα να δώσεις χρήμα και η κάρτα σου να μην μπορεί να αποδώσει σε 2k ανάλυση, ακόμα και αν δεν έχεις μόνιτορ με 2κ ανάλυση, μπορεί στο μέλλον να θες, θα πρέπει να αλλάξεις ξανά κάρτα... Η την 2060 κοίτα, η αλλιώς δώσε λίγο παραπάνω και πάρε μια navi 5700 να την έχεις 5 χρόνια χαλαρά, η οποία είναι και πολύ καλύτερη από την 2060, και δεν έχει θέμα με uv και τέτοια περίεργα της σειράς vega. Η vega 56 που κοιτάς δεν είναι κακή επιλογή στην τιμή που είναι, και έχει και αυτόματη επιλογή uv να κάνεις αν δεν ξέρεις, απλά δεν θα δώσει το 100% της αν δεν κάνεις εσύ μόνο σου το undervolting. Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν πως να κάνεις uv, δεν σου λέω για overclock, μιας και είναι overclocking από μόνη της, για μένα δεν χρειάζεται, τα 1520 που πιάνει μια χαρά είναι.

dicker_parker

Λες ότι αξίζει η vega 56 ποιο πολύ από την 1660ti για 1080p 144hz?

Dimitrios_MacedoniaGR

Τον Αύγουστο βγαίνουν custom 5700, αλλά να είσαι σίγουρος πως θα είναι ακριβότερες... Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για της καινούργιες κάρτες 5700, για μένα θα είσαι τυχερός να πάρεις μια τέτοια ακόμα και blower. Προσωπικά δεν έχω ακούσει να έχουν θέματα με θόρυβο και θερμοκρασίες, αλλά καλό είναι να κάνεις και εσύ την ερευνά σου...Tο youtube είναι γεμάτο από αναλύσεις και γνώμες για την συγκεκριμένη σειρά καρτών.

dicker_parker

Ενας δημοσίευσε ότι φτάνουν παρά πολλούς βαθμούς σε μια κριτική στο Σκρουτζ, βέβαια είπε ότι είδε απλά από review.

Dimitrios_MacedoniaGR

Δεν το λεω εγω, τα benchmarks το λένε, και η vega 56 είναι και πιο γρήγορη κατά 8% σε 2κ ανάλυση από την 1660ti μέτρηση που έχει γίνει πάνω στα πιο γνωστά παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή. Το μεγάλο μειονέκτημα για την amd είναι πως αρκετές εταιρίες παιχνιδιών δεν υποστηρίζουν της κάρτες με σωστούς drivers με αποτέλεσμα να μένουν ανεκμετάλλευτες, μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που η vega 56 βγάζει πιο πολλά fps από την 1080, όπως το dirt rally 2.0, rainbow six siege, battlefield V... Kαι αυτό γιατί είναι optimization παιχνίδια για της κάρτες amd. Η δε 1660ti δεν αγγίζει την 1080 πουθενά. Ίσως το πλεονέκτημα της 1660ti είναι η χαμηλότερη κατανάλωση, και καλύτερο σύστημα ψύξης, σε σύγκριση με την blower vega 56 που μιλάμε, γιατί αν πάρεις μια custom vega 56 τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Потребителско име