Το εχει δοκιμασει καποιος σε Elite Dangerous / Star Citizen? Ειμαι με ενα Χ52 και σκέφτομαι για αλλαγη
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Το εχει δοκιμασει καποιος σε Elite Dangerous / Star Citizen? Ειμαι με ενα Χ52 και σκέφτομαι για αλλαγη
1 Отговор
Σε Elite Dangerous το δοκίμασα εγώ. Έχει θέματα αν τσεκάρεις την αξιολόγηση μου.
Γενικά δεν είναι κακό σε λειτουργίες, αλλά τα βασικά θέματα κατ' εμέ στο ED είναι τα εξής:
Πολύ κακή αίσθηση stick twist (yaw)
1. Είναι πολύ βαρύ οπότε και ανακριβές
2. Ο μηχανισμός κολλάει και τρίζει αν δεν το ανοίξεις να το γρασάρεις και πάλι 50-50 το αν θα φτιάξει
3. Λόγω του ότι κάνεις κατά κόρον χρήση του twist στο ED, μπορεί να θες να το πετάξεις από το παράθυρο
Ministicks
Τα ministicks έχουν πολύ κακο quality control οπότε για thrusters καλύτερα να τα βάλεις σε hat switch στο throttle
Throttle
Ακόμη και στην ελαφρύτερη ρύθμιση, μπορεί να σου είναι πολύ βαρύ ανάλογα τι συνηθίζεις να πετάς (Αν είσαι large ship τύπος δεν θα έχεις θέμα. Medium ή Small αρχίζει και γίνεται λίγο πρόκληση)
Το X52 κατ'εμέ είναι ήδη αρκετά καλή low cost λύση για ED και δυστυχώς είμαστε λίγο περιορισμένοι αυτές τις μέρες από low-mid cost λύσεις. Και μακριά από Thrustmaster T16000m, TWCS throttle ή T.Flight rudder pedals. Είναι απαράδεκτα.
Απλά συμπεριλαμβάνω τα τελευταία γιατί βλέπω αρκετό κόσμο να τα κοιτάει σαν εναλλακτικές. (Τα έχω όλα)
2 Коментара
Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Οποτε μαλλον θα κατσω με το Χ52 και οσο αντεξει. rudders δουλευεις με καποια ?
Προς το παρών για τώρα είμαι με τα T.flight που ανέφερα αλλά με MOTIP PTFE γράσο. Και αυτό με τις εκτεθειμένες ράγες δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Έχω X52 Pro όμως και γυρνάω σε αυτό όπου χρειάζομαι twist rudder.
Αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ MFG Crosswind pedals ή VKB T-Rudder αλλά τσιμπάνε λίγο. Υπάρχουν και τα Logitech Pro pedals που είναι πάλι rebranded Saitek αλλά πλέον μπαίνει σε τιμή που αρχίζει και πλησιάζει προϊόντα που είναι σαφώς πιο στιβαρά.
Γενικά έχω πάθει και έχω μάθει ότι στο συγκεκριμένο τομέα, για άλλη μια φορά, "η φτήνια τρώει τον παρά".