Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
thodos_g

η μια αντισταση ποσο καιρο κραταει μεχρι να την αλλαξεις και πως ξερεις πως να την αλλαξεις;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

damianos.zhlios

Αν το χρησιμοποιείς θα καταλάβεις ότι πέφτει κάπως σε απόδοση η θα έχει μυρωδιά- βρομια και τα λοιπά , συνήθως αλλάζουν κάθε 15 μέρες αλλα εγώ την κρατάω παραπάνω αν δεν μου βγάζει καμένη μυρωδιά η δεν έχει πιάσει βρομια ....

Όνομα χρήστη
Christos_CM

Ανάλογα το mod , ανάλογα την περιεκτικότητα σε PG του μίγματος και ανάλογα την δύναμη της τζούρας που τραβάει ο καθένας. Πάντως σε καθε 20-25 ml σίγουρα θέλει άλλαγμα. Θα το πάρεις είδηση και από το ότι δεν βγάζει πλούσιο αρμό όπως στην αρχή πιθανώς και καυτό υγρό στην γλώσσα σου.

Όνομα χρήστη
michael.zacharopoulos

Η διάρκεια της αντίστασης εξαρτάται από το πόσο συχνά τζουράρεις, την ποιότητα του υγρού αναπλήρωσης, το πόσο νικοτίνη έχει κτλ.. Εν συντομία, ένας μέσος όρος κανονικής χρήσης είναι +- 15 μέρες. Ξέρεις ότι θέλει αλλαγή όταν αρχίζεις να έχεις γεύση "μεταλλικού καμμένου".

Όνομα χρήστη
fenia_kats

Αυτό έχει να κάνει με την χρηση που κάνεις, άλλωστε το καταλαβαίνεις πως θέλει αλλαγή γιατί αλλοιώνεται η γεύση του υγρου, σου έρχεται σαν καμένο. Επίσης την αλλάζεις οταν αλλάζεις γεύση υγρού. Η αλλαγή δεν είναι κάτι δύσκολο κλείνεις το τσιγάρο ξεβιδώνεις βάζεις την καινούρια γεμίζεις με υγρό και το αφήνεις κανένα 5λεπτο μέχρι να ποτιστει και το φίλτρο της αντίστασης και έτοιμο!

Όνομα χρήστη