Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
varmatolou338

πολυ καλο κινιτο και με μια cm επανω 4,4,4 πεταει τι και αν ειναι 3ετιας!!!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

rapposgeorge

φιλε μου το s3 εχω κ εγω με επισημη jellybean αλλα με root greenify κ ολο το bloatware να εχει φυγει το εχω κανει να δουλευει με το πολυ 400 με 450 mb ram κ παει σφαιρα.αλλα πιστευεις αν του περασω cm θα πηγαινει ακομα καλυτερα;ετσι ρωταω απο περιεργια σε δουλεια να βρισκομαστε.

2 Σχόλια

varmatolou338

ΦΙΛΕ ΜΕ CM ΦΥΣΑΕΙκαταρχασ δεν εχεισ ολεσ της σαβουρες προεγκατεστημενα 2 εχει 300 μβ ολοι ενω το οφισιαλ ειναι 1 γβ ΑΛΛΑ πρεπει να βρεις την καταληλη (cm 12 mexri na vgei i lolipop)και πρεπει να ξερεις να την περνας σωστα 1 σου λεω θα αργισω να αλαξω κιν και ο λογος ειναι οτι με cm τρεχει σφαιρα το κιν και δεν φενετε η παλαιοτητα 3 χρονων γιατι τα χαρακτιριστηκα ειναι οκ αλλα ειχε την 4,3 οφισιαλ που ηταν ο ορισμος του λαγκ και του σηρσιματος!!!!!!

rapposgeorge

εισαι ωραιος κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου.το κιν ενοειτε οτι ειναι καλο μη τρελαθουμε καμερα καρτα γραφικων επεξεργαστες ολα ακομα σε πολυ καλο επιπεδο κ ασε τους αλλους να κλαινε να αγοραζουν τα ποιο καινουργια κ με την ακαταστασια που τους προκαλουν να λαγκαρουν κ αυτακ παλι κλαμα.

Όνομα χρήστη