Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
polina_tsiotakis

Ρε παιδιά μου έχει βγει άχρηστη η μπάρα... Την έχω συνδέσει με arc στην τηλεόραση και κάνει πολλά κουλά. Δεν ανταποκρίνεται το remote ούτε της tv ούτε της μπάρας, δεν ακούω τίποτα, μετά από κάποια λεπτά μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά ο ήχος κ να ξεκολλήσουν κ τα remotes, αλλά πρέπει να κάνω τάμα. Όταν βλέπω youtube στην τηλεόραση συνήθως είναι οκ, αν το γυρίσω σε Netflix άκρα του τάφου σιωπή! Δοκίμασα σύνδεση με Bluetooth κ ο ήχος είναι λες κ μπήκα σε τούνελ κ χάθηκε το σήμα! Όλο διακοπές! Με το κινητό είναι οκ. Τι στο καλό συμβαίνει;;; Σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ γιατί είμαστε κ σε lockdown κ τα νευράκια μας δεν είναι για τέτοια... Αγορασμένη σχεδόν 1 μήνα, δλδ πρακτικά αχρησιμοποίητη... Έχω κάνει restart, έχω αλλάξει το καλώδιο, μπαταρίες στα remotes... Είναι αστείο πια...

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Australidis

προσπάθησε να απενεργοποιησεις τα dolby απο την τηλεόραση γιατι η μπάρα δεν το υποστηρίζει και βάλε κλασικό καλώδιο hdmi και οχι 2.1

Όνομα χρήστη
valkon

Θα έκανα και μια τελευταία δοκιμή με ένα απλό AUX στη θέση σου πριν την στείλω πίσω.

1 Σχόλιο

polina_tsiotakis

Το είχα κάνει. Δούλεψε για λίγο, δλδ για μισή μέρα. Μετά πάλι τα ίδια... Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορώ να κάνω ή τι μπορεί να φταίει... Να τη στείλω πίσω δλδ προτείνεις;

Όνομα χρήστη
h4djiktoris

Στην τηλεοραση σου τι ρυθμίσεις ήχου έχεις? Αυτό με το Netflix το ειχα παθει και εγω σε μια ψηλοπροβληματικη tv.

3 Σχόλια

polina_tsiotakis

Μπορεί να φταίει ή tv δλδ; Είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί κ είναι αγορασμένη 5-6 μήνες. Έχω βάλει εξωτερική πηγή αν θυμάμαι καλά.

h4djiktoris

Ναι διότι η προηγούμενη tv που είχα, έκανε προβλήματα κυρίως με το Netflix οπως εσένα. Για να φτιαχτεί έπρεπε κάθε φορα να βγάζω και να βάζω το καλώδιο καμια 10αρια φορές μέχρι να πα΄ρει σήμα.

h4djiktoris

Δοκιμασες να συνδέσεις αλλο καλώδιο? Η δοκίμασε να το συνδέσεις με άλλη tv. Εαν συνεχίσουν τα προβλήματα μάλλον είναι θέμα της μπάρας.

Όνομα χρήστη