La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
fotisag23

Θέλω να το συνδέσω με τη LG 32LM6300PLA Smart Full HD 32".Λογικά την υποστηρίζει.'Εχω όμως κάποιες ερωτήσεις:

1)Θέλω να τη τοποθετήσω στη πλάτη του κρεβατιού μου,έχει υποδοχή κρεσμάσματος?Ή να κάνω πατέντα με διπλή αντικολλητική 3Μ?
2)Αν επιλέξω (κάπου διάβασα στις αξιολογήσεις) να παίζει και από τα ηχεία της τηλεόρασης και από την ηχόμπαρα μέσω bluetooth,θα έχει τέλειο συγχρονισμό ή θα ακούω πρώτα από το ένα και μετά από το άλλο?
3)Επειδή κατά 90% προορίζεται για Νετφλιξ, θέλει ειδική ρύμθμιση?
και 4)Μπορώ κανονικά να το χρησιμοποιήσω και να συνδεθεί με κινητό και υπολογιστή,σωστά?(Λογικά δεν θα γίνεται ταυτόχρονες ζεύξεις)

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις,ευχαριστώ εκ των προτέρων

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Tzoannaktl

έχεις κάνει κάποια συγκεκριμένη σύνδεση για να παίζει το Netflix?

Nume de utilizator
h4djiktoris

1) Αν κατάλαβα τι εννοείς, απο πίσω η ηχομπάρα έχει 2 τρύπες και η συσκευασία περιλαμβάνει βίδες για την στερέωση σε κάποια επιφάνεια. 2) Δεν μπορώ να απαντήσω καθώς δεν γνωρίζω
3) Μάλλον όχι αλλα αν έχει κάποιο προβλημα, μια επίσκεψη στις ρυθμίσεις εξόδου ήχου θα σου λύσουν το πρόβλημα.
4) Μπορείς να τη συνδέσεις με όποιες συσκευές θέλεις. Αλλα ναί ταυτόχρονα δεν γίνεται.

6 Comentarii

fotisag23

Σε υπέρευχαριστώ για τη βοήθεια σου!Τώρα μένει να απαντηθεί το "2" μου από κάποιον άλλον που είναι σοβαρό κριτήριο αν θα τη πάρω,καθώς θέλω να ακούω και από τις δύο μεριές,μπρος και πίσω!

h4djiktoris

Παρακαλώ! Επίσης, ακόμη και αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό, δεν νομίζω να σε ικανοποιήσει αρκετά (αν αυτο που επιθυμείς είναι το surround sound) Έτσι κι αλλιως η ηχομπάρα κάνει αρκετή δουλειά απο μόνη της.

fotisag23

Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου,το sub με τη μπάρα μπορούν να πάνε σε άλλο σημείο σωστά?Δηλαδή,αν έχει ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας η κάθε συσκευή.Ή το sub ενώνεται με τη μπάρα και λειτουργούν μαζί μέσω σήματος bluetooth από τη smart?Γιατί προσπαθώ να βρω βίντεο στο youtube και δεν βγάζω άκρη!

h4djiktoris

Το sub θα ενωθεί κατευθείαν με την ηχομπάρα και θα τροφοδοτηθεί απο αυτή.

fotisag23

Οκ...τώρα κοιτάζω και την Stage 1 αλλά μάλλον θα πάρω αυτή!Θενξ!

Nume de utilizator