La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
EMMANOUIL_KLEIDIS

Γεια σας. Μόλις πήρα και εγκατέστησα την CREATIVE STAGE V2 σε τηλεόραση SONY KE 65XH9096 και την έχω συνδέσει σε θύρα της τηλεόρασης HDMI ARC. Δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Το τηλεχειριστήριο δουλεύει κανονικά βλέπω όλες τις αλλαγές για όλα τα κουμπιά και για να έχω ήχο απλά κλείνω το power της ηχομπάρας και έχω ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης. Ξέρει κανείς αν το καλώδιο HDMI πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές; Δεν αρκεί ένα απλό; Η τελικά έχει πρόβλημα και θέλει επιστροφή;
Με πολλές ευχαριστίες για τις απαντήσεις σας.
Μανος 4/9/2021

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Australidis

Θα πας να ενεργοποιησεις την επιλογη pcm στην εξοδο του hdmi arc και θα ανεβασεις την ενταση απο εκει. Προσοχη η ηχομπαρα δεν υποστιριζει dolby οποτε απεφυγε hdmi καλωδιο 2.1. γιατι η τηλεοραση θα στελνει το σημα κανονικα και η ηχομπαρα δεν θα μπορει να το αποδώσει με αποτελεσμα να γινει διακοπη της μεταδοσης. (για Sony)

Nume de utilizator
h4djiktoris

Όχι δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο καλώδιο με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Ίσως να χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις η τηλεόραση σου, γιατί έτυχε και σε μένα το ίδιο.

3 Comentarii

EMMANOUIL_KLEIDIS

Προσπάθησα μέσα από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης να αποκαταστήσω την σύνδεση με HDMI ARC. Αποτυχία. Τελικά έκανα σύνδεση με USB και φάνηκε πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είναι η ηχόμπαρα. Τα ηχεία της τηλεόρασης 10 φορές καλύτερο αλλά και δυνατότερο ήχο.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ομολογώ ότι αδυνατώ να καταλάβω τις κριτικές που διάβασα για να την πάρω. Σε όλα τα sites θα γράψω την εμπειρία μου μπας και προφυλάξω όσους σκέπτονται να την αγοράσουν για να αναβαθμίσουν τον ήχο - εδώ γελάνε.

EMMANOUIL_KLEIDIS

Για την ακρίβεια του πράγματος. Έσωσα την παρτίδα συνδέοντας με Bluetooth. Ικανοποιητικός ήχος με ρυθμίσεις κόντρα ρυθμίσεις αλλά τουλάχιστον δεν είναι το χάλι που περιέγραψα. Ειδικά βλέποντας από youtube ο ήχος είναι πολύ καλός ( για τα λεφτά της ).

h4djiktoris

Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να ενώσεις την ηχόμπαρα με HDMI ARC, τότε η επόμενη άμεση λύση είναι το optical cable, και μετά AUX. Για κανένα λόγο USB. Επίσης bluetooth με τηλεόραση δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο είναι καλή ιδέα. Προσωπικά την ηχόμπαρα την χρησιμοποιώ σε optical cable, aux και bluetooth με κινητό και είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Nume de utilizator