За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Poulak08

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αλλαγή κινητου μετά από 4 χρόνια. Καθημερινή χρήση κυρίως. Με ενδιαφέρει να μην είναι πολύ μεγάλο.
Το budget είναι στα 500e και είχα καταλήξει στο p30 pro αλλά με ανησυχεί η ram 6g. To κινητό που έχω τώρα είναι το s7. Στο εξωτερικό που μένω το έχουν προσφορά 400e αλλά με προβληματίζει η ram. Aλλες επιλογές είναι το s10+ ή το S20. Ποια η άποψή σας για το κινητό παρόλο που είναι περσινό μοντέλο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Потребителско име

2 Отговора

eduardo

Αν θες παρε το p30 pro new edition με 8g ram & 256 g στα 520 με 540 τώρα και εγώ το πηρα πριν 2 μηνες στα 590 και ειναι πολύ καλο. Είναι το 2020 και πολύ καλυτερα από το s 10+s 20. Ειδικα στην κάμερα !!

2 Коментара

Poulak08

Αυτό σκεφτόμουν. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μένω Ελλάδα. Μόνο αν μου το στείλουν. Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση αν δεν φτιάχνεται από την εταιρία. Δεν γνώριζα οτι είναι του 2020 πάντως.

gi0rg00sk17589

Εγγυηση εχουν παντου. 2 χρονια. Ολα τα Huawei.... Παντως κ εγω p30 pro θα σ προτεινα... Πιο καλες καμερες απο το s20.. Μονο στο βιντεο χανει.. Φωτογραφιες κερδιζει ειδικα νύχτα... Και μπαταρια.. Η μερα μ τη νύχτα.... 2 μερες σ βγαζει το p30 pro. Τωρα γ τ s10+.. Προσωπικα ειχα s10+ και το πouλησα για p30 pro... Ανωτερο τηλεφωνο... Αν αγοραζα απ την αρχη δν θα σκεφτομουν καν..p30 pro κατευθείαν.

Потребителско име
wolverine 1

Αν δν σε νοιαζουν τα χρηματα πας για το S20,και δεν ειναι καμια μεγαλη συσκευη,καθεται πολυ καλα στο χερι..αλλιως και τα 400ευρω του P30pro ειναι καλη ευκαιρια..τα 6gb ram δεν ειναι και λιγα το κρατας ανετα 3 χρονια..s10+ θα ελεγα οχι γιατι ειναι κοντα στην τιμη του S20 τουλαχιστον εδω Ελλαδα!

2 Коментара

Poulak08

το s20 το έχουν 550 και το s10+ 500. Aπλά τα σχόλια για το s20 δεν είναι πολυ θετικά, ίσως για τα χρήματά του. Οι κριτικές του p30 pro παρόλο περσινό μοντέλο είναι πολύ καλές. Πριν είχα samsung γενικά. Αν με 6gb ram θα είμαι άνετος μετά από 3 χρόνια τότε για μένα αρκεί. Μετά υπάρχουν xiami και oneplus.

wolverine 1

Μια χαρα ειναι το S20 το μονο παραπονο του ειναι η σχετικα μικρη διαρκειας μπαταρια του..το p30pro το εχει φιλος μου σχεδον 1.5 χρονο και τρεχει ακομα το ιδιο καλα..και εχει πολυ καλη καμερα..απλα δεν εχει τα βιντεο που τραβανε τα Sammy...ειτε παρεις S20 η p30 θα τα κρατησεις αρκετα γιατι προκειτε για ναυαρχιδες..το S10+ δεν συμφερει με αυτη την τιμη που ειπες..ελλαδα η διαφορα ειναι 100ευρω

Потребителско име