Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kifo 1

καλημερα μια γνωμη ειμαι αναμεσα σε p30 pro kai xiaomi mi 10

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

gi0rg00sk17589

Επεξεργαστης καλυτερος ο snapdragon αλλα δν θα δεις διαφορα ακόμα και σε σχετικα εντονη χρηση. Μονο αν κανεις κατι πολυ βαρυ θα καταφερεις να εντοπισεις διαφορες. Ειναι top και τα δυο. Σε μπαταρια τα ιδια...με μετρια χρηση μπορει ν φτασεις κ δυο μερες και με τα δυο( εχω p30 pro και με αρκετή χρηση αν τ αφησω αφορτιστο την πρώτη μερα μ βγαζει κ δευτερη αν κ δν τ δοκιμαζω συχνα). Οθονη τωρα σε χρωμαρα κ ποιοτητα είναι στο ιδιο επιπεδο αλλα το xiaomi εχει 90hz οποτε υπερεχει. Σε καμερες... Επειδη εχει φιλος μ το mi10 pro σε συγκριση διπλα διπλα η βασικη καμερα ειναι ελαχιστα καλυτερη στο xiaomi την ημερα και το βλέπεις αν ζουμαρεις στη φωτο μετα π θα την τραβηξεις.. Προφανως λογω παραπανω mpixel. Οσον αφορα την νυχτα... Και με gcam που εχει στο xiaomi παλι βγάζει καλυτερες το p30 pro... Αρα εκει υπερεχει το huawei. Τωρα για υπερευρυγωνιο εχει καλυτερο το p30 pro και σε αναλυση συν οτι εχει και autofocus ενω τ mi10 οχι. Και οσον αφορα τον τηλεφακο... Το mi10 τ απλό δεν εχει καν ενω το p30 pro εχει περισκοπικο 5Χ optical π ειναι ακομα απο τους κορυφαιους στην αγορα... Αρα εκει δν υφισταται συγκριση. Θα σ προτεινα το p30 pro σαν κατοχος και σαν πρωην κατοχος xiaomi(mi8) και λογω λογισμικου.. Απ την αλλη το mi10 ειναι ενος χρονου πιο καινουρια συσκευή κ εχει το πλεονεκτημα της 90hz οθονης... Διαλεγεις και παίρνεις.

2 Σχόλια

kifo 1

σε ευχαριστω πολυ με βοηθησες πραγματικα παω προς p30 pro καλες γιορτες

gi0rg00sk17589

Καλυτερη επιλογη πιστευω.. Και ας μην τ ειχα αυτο θα διαλεγα κι εγω... Εκτος αν δεν με ενοιαζε η καμερα κ άκουγα μουσικη απ τ κινητο χωρις ακουστικα (κορυφαίο σε αυτο το mi10). Καλες γιορτες!!

Όνομα χρήστη