Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
miatalx79

Kαλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά του p30 pro 8/128 και πρόσεξα πως υπάρχει και new edition 2020 , ξέρει κάποιος τι διαφορές υπάρχουν και εάν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που απαιτούνται.
Επίσης όποιος ξέρει,η εγγύηση 2 ετών που παρέχει το e-shop.gr είναι Ελλ.αντιπροσωπείας ή καταστήματος όπως στα περισσότερα σκρουτζομάγαζα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

pl.

Έλα τώρα. Πάρε το P40 Pro! Κοστίζει ένα εκατοστάρικο παραπάνω και είναι πολύ καλύτερο. Η έλλειψη των Google Services δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο φαίνεται

2 Σχόλια

miatalx79

Πάει πολύ βρε φίλε και εντάξει δεν έχουν αλλάξει και κοσμοιστορικά πράγματα. Στην περίπτωση του μέσου χρήστη ,η απουσία της google δεν είναι τόσο απλή αλλιώς το p40 δεν θα έπεφτε τόσο δραματικά σε τιμή. Σε κάθε περίπτωση όμως σε ευχαριστώ για την απάντηση.

pl.

Σου μιλάω πάντα για τη δική μου εμπειρία. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα google services. Το συνηθίζεις. Και επίσης, κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι που έχει τόσο χαμηλή τιμή, όχι να αγχώνεσαι.

Όνομα χρήστη
narcsoul

Καμία διαφορά. Όσο για την εγγύηση από όποιο μαγαζί κ να το πάρεις 2 χρόνια θα έχεις.

2 Σχόλια

miatalx79

Ευχαριστώ για την απάντηση ,τελικά το πήρα από Γερμανό το 8/256 στα 499€.

Όνομα χρήστη