Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
spiros.karanasios

παιδια αυτο τηλεφωνο αξιζει η οχι ας πει καποιος που εχει την συσκευη και οχι αερολογιες . εχω το mi9

Benutzername

2 Antworten

ilias ts

Αξίζει και με το παραπάνω φίλε μου.Εχω 7t Pro και είναι η πρώτη μου συσκευή OP ε και δε νομίζω να ξαναπάω σε άλλη εταιρεία.Θα μείνεις υπερευχαριστημενος.

2 Kommentare

spiros.karanasios

και εγω φιλε σαν το δικο σου θα ηθελα αλλα κατι η οθονη μ αρεσει περισσοτερο το pro. λογω κουρμπας. κυρτης στα πλαγια. οθονης επισης να σ ρωτησω ειναι πολυ βαρυ ειναι πολυ μεγαλο δεν το χω δει απο κοντα κ δεν μπορω να το δω δν το εχει κανενα καταστημα εδω ειναι σαν ταμπλετ δωσε μου εικονα σαν ενα της αγορας παρομοιο να το δω για να καταλαβω το μεγεθος και το βαρος .σ'ευχαριστω .

ilias ts

Η οθόνη σε μέγεθος είναι σαν το a70 της Sammy.Είναι λίγο βαρύ σαν την τηλέφωνο αλλά και η ποιότητα κατασκευής παρά πολύ καλή.

Benutzername
taso.

Με κλειστά τα μάτια. Έχω Oneplus εδώ και 2 μιση χρόνια μετα απο πολλά iphone. Το επέλεξα γιατι εχει το καλύτερο skin για android το oxygen os. Η συσκευή ποιοτικά είναι flagship. Έχω το 6Τ αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξω. Ίδια απόδοση όπως την πρώτη μέρα.

3 Kommentare

spiros.karanasios

φιλε μου αξιζει να παω σε oneplus7pro η huawei p30pro να σου πω επισης εχω το mi9 θελω καλη ταχυτητα επεξεργαστη θελω καλυτερη οθονη αλλα και καμερα σε φωτος και βιντεο αλλα και καλη μπαταρια αυτα . και καλη κατασκευη συσκευης.

taso.

Φιλε εγω προσωπικα θα πηγαινα μονο σε oneplus αρχικα για το λειτουργικο οπως ειπα παραπανω και σιγουρα για την ταχυτητα επεξεργαστη.

Klempr

Ταχύτητα, οθόνη, βίντεο oneplus. Φωτογραφίες p30 pro αν και μπορείς να κατεβάσεις gcamera στο 7 pro και θα είσαι καλυμμένος. Σε μπαταρία υπερτερεί το p30 pro αλλά δε νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ τους ειδικά αν δουλεύεις στα 60 hz αντί για 90.

Benutzername