За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Alexanderoeo

γεια σας παιδια
ειμαι αναμεσα στο Samsung galaxy s10+ και στο Oneplus 7 pro...ποιο να διαλεξω?
και εχω 2 ερωτηματα
αν ζεστενετε το Οneplus ? και αν εχει αρκετη ακτινοβολια που νομιζω καπου το εχω διαβασει αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

Потребителско име

1 Отговор

wolverine 1

Για ακτινοβολια μην δινεις και τοσο εμφαση,μια συσκευη εχει ακτινοβολια (και παλι ελαχιστη)οταν δυσκολευεται και εχει ελαχιστο σημα,και αν καποιος μιλαει πολλες ωρες απλα βαζει ακουστικα...

Τωρα και οι 2 συσευες ειναι τοπ...με το καθενα να εχει τα θετικα-αρνητικα του,με το OP7 να ειναι πιο προσφατη συσκευη απο το S10+,να εχει ενα ελαφρη λειτουργικο χωρις πολλα πολλα,να εχει πιο γρηγορη φορτιση, να εχει 90Hz οθονη,και σε καμερες να στεκεται καλα στο S10,

Απο την αλλη το S10+ εχει λιγο κατωτερα χαρακτηρηστικα,τα καλα ειναι οτι ειναι αδιαβροχο,παιρνει Sd card,πιο μαζεμενει συσκευη λεπτη και ελαφρια.. οποιο και να παρει καποιος σιγουρα ευχαρηστημενως θα μεινει..αλλα στα σημεια κερδιζει το Oneplus 7 pro..και γενικα οι περισσοτεροι οταν την επιλεγουν παραμενουν σε αυτην την εταιρια..

5 Коментара

Alexanderoeo

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και για το χρονο σου! η αληθεια ειναι οτι ημουν παντα Samsung και τα φοβομουν τα κινεζικα..
αλλα η Οneplus διχνει σιγουρα να ειναι ποιοτικη σαν εταιρεια και οχι σαν αλλες κινεζικες!
με αυτα που εχω διαβασει και με αυτα που μου εγραψες η κλεψυδρα παει προς το Oneplus 7 pro :)

wolverine 1

2 φιλοι μου έχουν one plus και είναι ευχαριστημενοι σε ολα..δεν εχει να ζηλεψει τιποτα από αλλους android κατασκευαστες...ισα ισα προσφέρει καλη εμπειρία χρησης..εσυ αποφασιζεις σε τι θα πας,στην εταιρια που εμεινες ικανοποιημενος,η σε κατι λιγο διαφορετικο αλλα και παλι σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος..αξιζει σίγουρα η αλλαγη..

Потребителско име