Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Giorgos_Foudoulis

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το 1ο μου oneplus αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς. Καταρχάς με αγχώνει το θέμα με την pop-up camera και κατά δεύτερον το βάρος του κινητού.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

direwolf

καλυτερα δες το καπου πρωτα, να δεις αν σε βολευει. δεν ειναι τοσο το βαρος, οσο το μεγεθος που το κανει λιγο δυσκολο στη χρηση. Ξεχνα τη χρηση με το ενα χερι, καθως ειναι δυσκολο ο αντιχειρας σου να φτασει σε πολλα σημεια του κινητου. Αν παρεις λεπτη θηκη, το κινητο θα σου φαινεται ελαφρυ για το μεγεθος του. Τωρα για την μπροστινη καμερα, μη σε απασχολει. Ειναι μια χαρα, αθορυβη και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

2 Σχόλια

Giorgos_Foudoulis

Δυστυχώς δεν μπορώ να το δω κάπου από κοντά. Βασικά δεν μπορώ να το βρω σε κάποιο κατάστημα. Μόνο μέσω internet το έχω δει.
Στο θέμα οθόνη, λογικό να μην φτάνει ο αντίχειρας. Σχεδόν σε κανένα κινητό άνω των 6 ιντσών δεν φτάνει. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

wolverine 1

Και να μην το δεις απο κοντα δεν εγινε και τιποτα..εχω παρει και εγω συσκευες χωρις να τα δω...οσοι πανε σε one plus μονο ευχαριστημενοι μενουν..

Όνομα χρήστη
wolverine 1

Οσα review εχω δει λενε οτι η pop-up camera αντεχει 3 με 4 χρονια λειτουργειας..δεν θυμαμαι ποσα ανοιξε-κλεισε αντεχει....αλλα ειναι παρα πολλα..και λογικα ξερεις με την ριξει κατω κλεινει αυτοματα η καμερα...οποτε δεν πιστευω να εχεις προβλημα με την μπροστινη καμερα..τωρα το βαρος ειναι λογικο να ειναι 206γρ,ειναι 6.6 ιντσες συσκευη...οποτε δεν θα φαινεται και πολυ βαρη στο χερι...

1 Σχόλιο

Giorgos_Foudoulis

Αν κατάλαβα καλά από το επίσημο site μπορείς να ανοίξεις την κάμερα σχεδόν 150 φορές την ημέρα και έχει διάρκεια 5 έτη. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου.

Όνομα χρήστη