Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Panagiota123%

Την έχω σταμπάρει αυτή την τηλεόραση και την παρακολουθώ στην εξέλιξη τιμής αξίζει ρε παιδιά για την κατηγορία της σαν λεντ οταν δεν εχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις το μαύρο του παλεύετε?το μονο προσόν της στην κατηγορία της πιστεύω είναι τα χερτζ για 49 ίντσες ...

Benutzername

2 Antworten

pavlosxala

Οι τεχνολογίες στις τηλεοράσεις όσο αφορά το panel είναι δύο ,οι LCD και οι OLED.Στις LCD το μεγαλύτερο ρόλο στην αντίθεση της εικόνας παίζει ο τύπος του πάνελ.Τα πάνελ χωρίζονται στα VA με τυπική αντίθεση περίπου 4000 :1 και στα IPS,PLS με τυπική αντίθεση στα 1000:1 .Άρα όποιος έχει απαιτήσεις ,παρακολουθεί σε χαμηλό φωτισμό και θέλει μεγάλη αντίθεση πάει σε τηλεόραση με VA panel.
Οι μαρκετινίστικες ορολογίες των εταιριών QLED,NanoCell,Triluminos,ULED αναφέρονται στη δυνατότητα που έχει το πάνελ για διευρυμένη παλέττα χρωμάτων.
Το μαύρο της SM8600 και οποιασδήποτε τηλεόρασης με IPS,PLS panel παλεύεται σε χώρο με αρκετό φωτισμό και αν ενδιαφέρουν τον θεατή οι γωνίες θέασης.

Benutzername
grgoofy

το μαυρο της ειναι καλο για τηλεοραση που δεν ειναι OLED - QLED για αυτο το λογο και η τιμη της! Εγω προσωπικα το παλευω το μαυρο της αν και καποιες φορες το Panel σε σκοτεινες σκηνες γκριζαρει. για την τιμη της (εις γνωση μου δεν πηγα σε ποιο ακριβο μοντελο) ειναι η καλυτερη αγορα!

1 Kommentar

Benutzername