За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Damianos_Kontos

καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, σχετικά με τις κονσόλες νέας γενιάς (xbox series x , ps5). Η τηλεόραση αυτή είναι 100hz,θα ηθελα λοιπόν να μάθω αν οι καινούριες κονσόλες έχουν mode στα 90-100fps η μόνο 30,60 και 120. Μην πάρω 100hz και παίζω στα 60.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Потребителско име

1 Отговор

Emm_Vol

Η τηλεόραση είναι 120 hz και όχι 100, άσχετα τι γράφουν. Για τις κονσόλες εννοεις 100hz ή 100 fps? Για να μπορείς να παίξεις 4k/120hz πρέπει η τηλεόραση να υποστηρίζει hdmi 2.1, πράγμα που η συγκεκριμένη tv το υποστηρίζει με αναβάθμιση του firmware κατά δήλωση της lg. Έχω αυτήν την τηλεόραση από τον Μάρτιο του 20, έχει πάρει διάφορες αναβάθμισεις, αλλά δεν μπορώ να σου επιβεβαιωσω το παραπάνω διότι δεν έχω τέτοια κονσόλα. Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι παίζει κανονικά.

2 Коментара

FishFish

Την κάνανε από HDMI 2.0 σε HDMI 2.1 με firmware upgrade; Χωρίς αναγκαία να αμφιβάλλω, μήπως έχεις κάποιο link;... Έψαξα να βρω σχετικές πληροφορίες, αλλά δεν βρήκα κάτι... (αν πράγματι πλέον η τηλεόραση έχει HDMI 2.1, μπορείς να μου πεις αν ξέρεις ποιες θύρες είναι 2.1? Οι πίσω ή οι δίπλα;

Потребителско име