Λοιπόν. Παραλάβαμε την τηλεόραση πριν 2 περίπου εβδομάδες και κατεβάσαμε ό,τι update υπήρχε.
Σχετικά με τα 120Hz, με PC σε 1080p το υποστήριξε. Σε 4K όχι (αλλά το PC δεν έχει στην καλύτερη HDMI 2.0). Αγοράστηκαν HDMI 2.1 καλώδια, επειδή σύμφωνα με ένα σχόλιο εδώ, η τηλεόραση υποστηρίζει HDMI 2.1 μετά από update? (σχετικά με αυτό, παρακαλώ αν μπορεί το άτομο που ανάφερε ότι μέσω firmware upgrade η τηλεόραση υποστηρίζει HDMI 2.1, να βοηθήσει αν είναι δυνατόν για να το κάνω κι εγώ... επειδή δεν είχε επιτυχία προς το παρόν).
Τα καλώδια HDMI 2.1 δεν λειτούργησαν σε PS4 Pro (περιμένω το PS5 κι απλά είπα να περάσω τα καλώδια να τα έχω έτοιμα για όταν αντικαταστήσει το PS4 Pro). Δεν εννοώ ότι δεν είχα 120Hz, εννοώ ότι δεν είχα εικόνα. Δοκίμασα 3 ίδια καλώδια HDMI 2.1 που μόλις είχα παραλάβει, κανένα δεν δούλεψε με το PS4 Pro. Έβαλα τα ίδια καλώδια στο PC, και μόνο μία από τις 4 θύρες της τηλεόρασης έδινε κάποιες φορές εικόνα, αλλά κι αυτό με πράσινα παράσιτα... Συνδέω τις ίδιες συσκευές με τα ίδια καλώδια σε άλλη τηλεόραση κι όλα παίζανε ρολόι...
Προσοχή λοιπόν! Μπορεί να μην είναι συμβατό μόνο αυτό το καλώδιο που αγόρασα 3 τεμάχια, αλλά μπορεί να είναι έτσι και κάθε άλλο HDMI 2.1 καλώδιο! Θεωρητικά τα HDMI καλώδια είναι fully backwards compatible. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένα απολύτως θέμα... (και δεν υπάρχει σε άλλες TV...). Αν κάποιος έχει HDMI 2.1 καλώδιο και θέλει να συνδέσει τίποτα και να μου πει αν έχει τα ίδια θέματα, θα το εκτιμούσα.
Θα το εκτιμούσα επίσης πολύ αν μπορούσε κάποιος να μου πει αν η τηλεόραση υποστηρίζει τελικά το HDMI 2.1 spec... (μην μου αρχίσετε ότι δεν το υποστηρίζει, αυτό το ακούσαμε, το παράδοξο με ενδιαφέρει αν ισχύει, οπότε αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για την παράδοξη πιθανότητα να το υποστηρίζει, παρακαλώ ας μιλήσει :3 )