What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kostasbalaktsis

Γεια σας σκέφομαι να αγοράσω το κινητό αλλά δεν ξέρω αν το κινητό αυτό αξίζει τα χρήματα του. Θα ήθελα να έχει καλή χωρητικότητα, να βγάζει καλές φωτογραφίες και να είναι ανθεκτικό. Μπορεί μήπως κάποιος που έχει ή είχε το κινητό αν υπάρχουν αυτά?

Username

3 Replies

Saradis_Tzelepis

Μπρο το χω δυο χρονια. Πιστεψε με δεν αξιζει...Μεχρι και τωρα πυ πηκτρολογω απ αυτο δυσκολευομαι φουλ εχει σπασει και η οθονη,αστα.. Η αποκριση ειναι χαλια. Οι φωτογαφιες σε αυτο το κινητο ειναι απαισιες. Προωσπικα στο δικο μου εχει χαλασει η καμερα δεν ξερω τι εχει παθει αλλα δεν μπορω να βγαλω φωτογραφια. Εχει χαλασει το focus. Ειναι θολη οσο δεν παει. Χειροτερα απο 12 βαθμους μειοπεια. Για να βγαλω φωτογραφια παω στο βιντεο και απο εκει οταν τραβαει βγαζω σκρινσοτ. Χωρητικοτητα 0! Εχω 5-6 εφαμογες και ελαχιστες φωτο και με το ζορι περισευουν κατι mb. Απο ανθεκτικοτητα ειμαι ευχαριστημενος παντως δεν εχω να πω τιποτα το εχω ριξει απειρες φορες και δεν εχει παθει τιποτα. Το σπασιμο εγινε οταν μια μερα εκλεισε το πορπαγκζ του αυτοκινητου και το πηρε απο κατω. Αλλα παλι δουλευε κανονικα. Μπραβο σε αυτο δεν εχω λογια. Και με μια θηκη πολυ απλη μπομπα!

Username
Username
Petros_Fragiadakis

Για χωρητικότητα ούτε καν μόνο αν βάλεις κάρτα SD στις φωτογραφίες ειναι τέλειο και καταταλα για τα λευτα του παρα πολύ καλο

1 Comment

GIANNIS_STPOUPAS

Εγω το εχω και ειναι τουμπανο και οσο για την χωρητικοτητα τα σπαει εγω εχω 12 εφαρμογες

Username