είμαι ανάμεσα σε nikon d3200 kit και sony SLT-A58K είμαι σε μεγάλο δίλημμα γιατί και οι δύο έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά.. ποιά μου προτείνετε για πρώτη DSLR??
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
είμαι ανάμεσα σε nikon d3200 kit και sony SLT-A58K είμαι σε μεγάλο δίλημμα γιατί και οι δύο έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά.. ποιά μου προτείνετε για πρώτη DSLR??
1 Răspuns
Καλή σου μέρα, έχω την sony Α58 4 μηνες τωρα και ενας φιλος μου πηρε συγχρονως την νικον 3100... όσων αφορα αυτες τις 2 παρατηρησα οτι η Α58 εχει πολυ καλυτερο, πιο ανεπτυγμενο (περισσοτερες επιλογες) και ευκολοτερο μενου (κ στα ελληνικα για καποιον που πιθανο αποτελει προβλημα) κ βγαζει πιο καθαρες φωτογραφιες...αρα εαν το μενου της 3200 ειναι το ιδιο με της 3100 τοτε συστηνω Α58. Επισης κ η σπαστη (εστω κ λιγο) οθονη της Α58 βοηθαει πολυ τελικα... απο την αλλη η νικον εχει πιο προσιτους φακους κ σιγουρα η 3200 θα εχει αρκετες βελτιωσεις απο την 3100... Προτεινω δες τες κ τις 2, παρτες στα χερια σου να δεις ποια σου ''καθεται'' καλυτερα, ποια σε βολευει κ συγχρονως κοιτας κ χαρακτηριστικα κ λειτουργια (πχ οσο καλες κ να ειναι οι κανον, δεν με ''βολευουν'' στο πιασιμο οποτε δεν τις κοιταω καν)...για την κατηγορια που ψαχνεις (entry) και οι 2 ειναι πολυ καλες κ πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενη...Ελπιζω να βοηθησα κ Καλη Ανασταση