La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
eirini.smirli

είμαι ανάμεσα σε nikon d3200 kit και sony SLT-A58K είμαι σε μεγάλο δίλημμα γιατί και οι δύο έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά.. ποιά μου προτείνετε για πρώτη DSLR??

Nume de utilizator

1 Răspuns

geosyggros

Καλή σου μέρα, έχω την sony Α58 4 μηνες τωρα και ενας φιλος μου πηρε συγχρονως την νικον 3100... όσων αφορα αυτες τις 2 παρατηρησα οτι η Α58 εχει πολυ καλυτερο, πιο ανεπτυγμενο (περισσοτερες επιλογες) και ευκολοτερο μενου (κ στα ελληνικα για καποιον που πιθανο αποτελει προβλημα) κ βγαζει πιο καθαρες φωτογραφιες...αρα εαν το μενου της 3200 ειναι το ιδιο με της 3100 τοτε συστηνω Α58. Επισης κ η σπαστη (εστω κ λιγο) οθονη της Α58 βοηθαει πολυ τελικα... απο την αλλη η νικον εχει πιο προσιτους φακους κ σιγουρα η 3200 θα εχει αρκετες βελτιωσεις απο την 3100... Προτεινω δες τες κ τις 2, παρτες στα χερια σου να δεις ποια σου ''καθεται'' καλυτερα, ποια σε βολευει κ συγχρονως κοιτας κ χαρακτηριστικα κ λειτουργια (πχ οσο καλες κ να ειναι οι κανον, δεν με ''βολευουν'' στο πιασιμο οποτε δεν τις κοιταω καν)...για την κατηγορια που ψαχνεις (entry) και οι 2 ειναι πολυ καλες κ πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενη...Ελπιζω να βοηθησα κ Καλη Ανασταση

Nume de utilizator