Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Panagiotis_Vlahakis

Καλησπερα ξέρει κάνεις να μου πει. Εκανα κατά λάθος απεγκατάσταση της εφαρμογής my fit χωρίς να κάνω διακοπή σύζευξη με το band 4 και τώρα δεν μπορώ να το ενεργοποίησω σε άλλη συσκευή και μου γράφει pair first. Και όταν κάνω αναζητηση στη Νέα συσκευή γράφει οτι πρωτα πρεπει να γίνει διακοπή από την παλια η reset ρυθμίσεις.ουσιαστικα έιναι νεκρό το bant. Ευχαριστώ.

Benutzername

3 Antworten

Chrestostheod28

Καλησπέρα σας, πρέπει να κάνετε επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων στο band, στην συνέχεια εγκατάστηστε το mi fit στην συσκευή που θέλετε και συνδέστε την συσκευή με το band.

Benutzername
Panagiotis_Vlahakis

Καλησπερα δυστυχώς δεν είναι στην εγγύηση. Αλαξε η κόρη μου κινητό και ήθελα να το βάλω στη Νέα συσκευή. Εκανα κατά λάθος απεγκατάσταση στη παλια πριν κάνω διακοπή. Και τώρα ότι και να κάνω δεν το αναγνωρίζει καμια συσκευή. Προσπάθησα να ξανά βάλω στην παλια συσκευή την εφαρμογή αλλά τπτ. Δεν θυμάμαι ουτε κωδικούς ουτε τπτ. Ουσιαστικά δεν δουλευει πουθενα.

Benutzername
vagman_tech

Καλησπερα. Το έπαθα και εγώ πριν καιρό, δεν βρήκα λύση όσο και αν έψαχνα google/youtube κτλ...απο τότε πήγα σε Huawei watch και το αφησα στην ακρη το συγκεκριμενο. Αν βρεις λυση ή το επιστρεψεις για εγγυηση πες μου πως πηγε. Θα ηθελα πολυ να μαθω καθαρα και μονο απο περιεργεια.

Benutzername