ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τα drivers της μητρικής;δεν με αφήνει
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
1 Отговор
Από τα drivers που έχει εδώ: https://www.msi.com/Motherboard/support/MPG-X570-GAMING-EDGE-WIFI#down-driver&Win10%2064 δεν είχα κάποιο πρόβλημα να τα κατεβάσω, δοκίμασε να μπεις με private mode μήπως σου έχει cacheάρει κάτι ο browser και σε εμποδίζει (ή καθάρισε την cache σου αν γνωρίζεις πως). Ωστόσο να σου πω ότι δε χρειάζεσαι κανένα από τα drivers που παρέχονται εκεί. Το μόνο που πραγματικά χρειάζεσαι είναι το chipset driver το οποίο θα σου πρότεινα να κατεβάσεις απευθείας από την AMD.
Από την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη μητρική, ό,τι drivers/software δικά της έχει μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα (ειδικά το utility Dragon Center). Άσε τα Windows (υποθέτω ότι έχεις Windows) να στα βρουν και εσύ πέρασε μόνο το chipset όπως είπα παραπάνω.
Αν είναι καινούριο setup και δεν έχεις δει την αξιολόγηση μου, ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις τα SATA ports 1 & 2. Πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε AMD related driver κάνε εγκατάσταση το Chipset Driver.