Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
telemes

η βιντεοκαμερα ειναι καλη?? γιατι με το samsung sii..οταν τραβουσες σε ενα χωρο με κοσμο η ποιοτητα ηχου ηταν πολυ χαλια. γνωριζει κανεις?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

takis1981

Τελιο δεν πεζετε σε αυτην την τιμη δεν εχη κανενα προβλημα [deleted] ειναι οτη λενε για την μπαταρια και καμερα δεν εχη κανενα προβλιμα εχω την 4,1,2 αντροιντ και δεν μοθ κανη κανενα προβλημα εινα 60 ευρο πιο φτινο σε σχεση με το galagy s3 και εχι καλιτερα γραφικα εφε οπου το ς3 δεν εχι καθολου και ειναι καλιτερο σε ποιοτιτα κατασκευης

1 Σχόλιο

ed_stark

takis1981 θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς απρεπείς εκφράσεις καθώς δεν επιτρέπονται από τους όρους χρήσης της σελίδας. Επιπλέον, έχεις απαντήσει σε 3 ερωτήσεις που έχουν αναρτηθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν και ως εκ τούτου ο συντάκτης τους θα έχει ήδη λύσει την απορία του.

Όνομα χρήστη
Technologic

Δες και test-reviews στο youtube γιατι αν δεν τα τεσταρεις σε οποιεσδηποτε συνθηκες δυσκολα θα εισαι σιγουρος μονο απο τη συγκριση σε καποιο κλειστο χωρο.

Όνομα χρήστη
alexandrosterz

Η ανάλυση τού video του είναι HD οπότε η LG εγγυείται πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Καλύτερα να πάτε σε ένα κατάστημα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν αυτό και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Όνομα χρήστη